Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 8: Jedi, čarodějnice a vojevůdce (S01E08)

(epizoda)
  • USA Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové závodí s časem, aby zabránili velkoadmirálu Thrawnovi uprchnout. (Disney+)

Recenze (55)

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedi, čaroprdelnice a skříň. Vlastně Jedi, the witch and the Warlord, což stejně vypadá jako Lion, witch and wardrobe. Některé scény mají nápad a pěkný vizuál, ale kdy konečně scénáristi budou používat logiku? SPOILERY. Teď sice trochu popřu šermířství, ale když mám dva meče a protivník jeden, tak ten jeho nebudu vykrývat obouma mečema, ne? Vykreju jedním a druhým seknu. Konec byl úplnej nesmysl. když už přileteli za zadek Thrawnovy lodě, tak mu měli rozstřílet jeden z těch doplňkových motorů, nikam by neodletěl, čas na to měli a místo toho poslouchaj jeho vejšplechty. A co ten Ezra? Vůbec netuším jak se dostal ke stíhačce a nenápadně odletel domů. Takovou námahu mu dalo dostat se na Thrawnův destruktor. Měla následovat Stealth mise...proplížit se k těm čarodějnicím, zabít je, pak do ložnice Thrawna, zabít jeho a na konec ukrást loď. S jediskými schopnostmi se mu to mohlo podařit. A to nemluvím o tom, že to čarodějnictví mě k sw vůbec nepasuje. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak velkolepě celá 1. série začala, tak celkem kontroverzně skončila. Hudba opět skvělá, souboje působivé, ale celé to prostě působí jako reklama na další Madalorian universe, respektive 2. sérii Ahsoky. Chápu že se musí najet na koleje MCU kde prostě musíte vidět všechno, abyste se orientovali v příběhu, ale už jsem z toho celkem unavený. I proto se těším na seriál, který bude uzavřeny a dokáže v jedné sérii, která bude mít třeba přes 12 dílu odvyprávět kvalitní příběh bez natahovaček. Škoda nevyužitého Raye Stevensona, který po dotočení zesnul. Čest jeho památce. ()

Reklama

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem spokojený? Je to lepší jak finále 2. série Manda? Není. Ale rozhodně jsem neočekával něco grandiózního, kdy by pomalu přiletěla Hvězda Smrti s Palpatinem...Je to otevřené zakončení, které otevře cestu nejspíš k 2. sérii a ideálně bych to viděl na film. Či lépe trilogii podle staré "Thrawnovy trilogie". ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle komentářů jsem pochopila, že pokud si na finále budu stěžovat, jsem "odborník na SW", ale já dopředu slibuju, že nejsem "odborník" ani odborník. Jenom jsem viděla skvělý díl skvělého seriálu, který ale absolutně nefunguje jako finále. Vlastně to působí jako úvod do něčeho dalšího...ale nevíme čeho, kde to bude pokračovat, kdy se toho dočkám. Je tady spousta věcí, tak strašně moc věcí, až to děsí, protože to znamená spoustu zábavy do budoucna...ale vyřešilo finále něco? Nechalo to je mě nějaký důvod těšení se dál? Kdyby byl ještě jeden díl, tenhle smysl dává, ale takhle, kde scénář nechal postavy...to není finále. Ano, Ahsoka je součást většího celku. Ale to nedává tvůrcům právo upřít jí její vlastní zakončení... :( ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeee Stormtrooper zombie :). Tak to přinejmenším pobavilo. Co mi přišlo úsměvné (a už se to jednou v seriálu stalo), je volba strategie soubojů. Místo toho, aby vyřešili tetu 3:1 (takže vzum-vzum-vzum a jdeme dává jako tým), si Ah-jo-ka hraje na superkingošku, že jí dá sama (a oslabí tým o celých 50% - má dva meče :)) co potřebuje postupovat co nejrychleji. A že se o pár minut ukáže jaká to byla kravina a “žehlí” se to. Co mě vyloženě nasralo byl ten náhlý záchvat oběvení Síly u protivné pindy do takové úrovně, že umí najednou posunout i chlapa na vzdálenost 100m. Dál… na cestě tam obrovské potíže (díky hřbitovu), a zpět pohoda? No a závěr to nijak nevylepšil. Nesnáším nabubřelé konce-nekonce. Automaticky se počítá s druhou řadou. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Meč, který Ezra (Eman Esfandi) sestrojí, je identickou replikou meče, o který přišel jeho mistr Kanan Jarrus během souboje s Inkvizitorem. Zvláštností tohoto meče je to, že se dá rychle rozložit na dvě poloviny pro skryté nošení. (UncleMorty)
  • Dva zombie Troopers, kteří napadli Ezru (Eman Esfandi) a Sabine (Natasha Liu Bordizzo), nebyli obyčejný Death Troopers. Patřili k tzv. legii Purge Troopers, která se specializovala na lov a zabíjení přeživších Jedi. Lze to poznat i podle červených nárameníků a mírně upravené zboje, která obsahovala množství Beskaru. (Veskoslav)

Reklama

Reklama