Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Zajímavě natočené scény a velmi pěkné záběry z prostředí ostrova. V první polovině jsem se velmi dobře bavil. Druhá podle mě nebyla špatná, ale zápletky už mi přišly dost překombinované. Co se týče hereckého obsazení, tak skautský vedoucí Edward Norton u mě tentokrát skončil jako druhý. Nejvíce mě bavila Kara Hayward.

plakát

Cesta do zemského jádra (2012) (TV film) 

Dokument sice dobre popisuje minulost a co se deje pod povrchem zeme, ale nelibilo se mi, ze je plny pouze pocitacovych animaci. To chapu u veci, ktere uz neexistuji, ale pri popisu nekterych mist na zemi, jako napr jeskyne a doly, by bylo mnohem lepsi videt skutecne zabery, nez pomerne spatnou animaci.

plakát

Jak se staví sen (2007) (pořad) 

Celkově špatný dojem z tohoto pořadu u mě ještě více umocňuje trapnost moderátora. Pavel Cejnar je lacinou parodií Leoše Mareše, jež sám je parodií na parodii parodie moderátora. Rádoby vtipné hlášky se střídají s tupými grimasami, řvaním do megafonu a obtěžováním řemeslníků svými nejapnými připomínkami a moudry. Vsadím se, že tento člověk si doma ani numí zatlouct skobičku na zavěšení obrázku a určitě by se u toho zranil. Práce designerů také není nikterek závratná. Jednu hvězdu dávám za občasné pěkné zpracování bytu. Osobně se mi ale myšlenka přestavby bytu, podle představ někoho jiného, moc nezamlouvá.