Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Volovina jaké není rovno. Všechny návrhy a řešení jsou neúčelné, rádoby umělecké, studené a neútulné. Od obýváku čekám že bude útulný a ne že tam budu muset sedět na klekátku a dívat se na umělecky vyvedenou stěnu, pokrytou marmoleem, nebo jak se tomu bordelu nadává. Navíc ty vyjádření pánů a slečen "designérů" jak to dělá tohle a to dělá tohle a ve výsledku je to zakomponováno jako prvek, který doplňuje celek a bla bla bla. Navíc se mi líbí jak doslova ignorují jakékoli přání obyvatel bytu a drží se jen své umělecké vize ()

Sygauras

všechny recenze uživatele

Nedá se na to dívat. Všechno je minimálně 5x dražšší než by mohlo být a 90% úprav je hrozných. Lidi nemají vkus. Předělávat za 400 000 kuchyň v paneláku, může jen úplný desingový prase. Takové kuchyně si nechávají dělat maximálně snobové, nebo milonáři v rodiném sídle 21 + 5. Bavím se většinou jen u toho konce, když jde vidět v očích majitelů "to je hrůza, zkazily jste nám celý byt" ale na kameru se tváří šťastně a usmívají se jak sluníčka. Nejhorší je potom úplný konec, kdy vám oznámí že celá proměna - jedné jediné místnosti - stála 600 000, a pokud chtějí stejně opravit i zbytek bytu, bude je to stát jen 8 000 měsíčně po dobu 30 let. Takže nakonec to vypadá jak u cirkusáků, když máte sice nádhernou koupelnu a záchod, ale zbytek bytu vypadá jak chlívek ve kterém bydlí parta bezdomovců. Buď to mají spravit komplet celé, nebo se na takové přestavby vykašlat. Jediné co by se dalo hodnotit na téhle šou, je to, že americká verze (myslím se to jmenuje "vítejte doma") je mnohem horší. ()

Reklama

antragus 

všechny recenze uživatele

Jediný přínos, který Primácká varianta tohoto formátu o bydlení pro mě měla byl ten okamžik, kdy jsem slyšel jednoho z pánů designérů říkat, že on je vlastně od toho, aby jako jediný posoudil, co je krásné a co ne. A že normální člověk není vůbec schopný tohle rozlišit a pokud jo, tak to bude stejně blbě. OK, díky za seznámení s tímhle živočišným druhem. Nadále se budu snažit doufat, že designéři nejsou namyšlení tupci, kterým jejich samolibost a sociální vakuum běžného světa, v němž se vyskytují vy**baly mozek z hlavy. Ale bude to zase o něco větší fuška... ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Na pár sérií s Cejnarem jsem se díval asi z 50% a to fakt rád. Tyhle věci mě vždycky zajimaly a jeho moderování mělo vtip a říz. Když ho vystřídala Něrgešová, přestal jsem se na to koukat. Její osoba s dost trapným projevem mě vyloženě sr**a a to že po americkém vzoru začali půl stopáže každého dílu řešit tragické osudy účastníků proměny ještě víc. Teď Kubelková sice lepší, ale kostra pořadu se bohužel nezměnila. Přeměny většinou lepší než horši, záleží na designérech, ale ve srovnání s ČT na podstatně vyšší úrovni vždycky. Rozdíly v řadách jsou velké, těžko hodnotit, takže průměr. Cejnar 80, Něrgešová 20, Kubelková 30. Celkově tedy 43%. ()

zuzza11 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím už co to bylo za díl, jak bába "no konečně jste tady, potřebovala bych přesně tuto kuchyň, jádro a tuto ložnici jo? Díky". Strašně mě tento pořad začal rozčilovat, je tolik maminek v tísni bez střechy nad hlavou, néé oni vyberou zazobané důchodce nebo lidi co maj doma pouze nevymalované, ale dva syny s funkčními končetinami... Už jen začněte zvelebovat rozbité domy v Chánově a je to. Hnus velebnosti. (hlavně ty díly s Kubelkovou) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Na proměnu bývá většinou jen velmi málo času. V rámci „bleskové proměny“ má DECO tým od začátku do bytu jen 36 hodin! (TheMaker)
  • Na pořadu se podílelo 52 designérů. (M.B)
  • Nejdražší proměna stála 850 000 Kč. (M.B)

Reklama

Reklama