Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Zkrocení zlého muže

Zkrocení zlého muže (1980)

Osamělý čtyřicetiletý farmář Elia je nepříliš milé povahy a jeho vztah k ženám též není zrovna ukázkový. I přesto miluje vše živé, šlapání vína a život na vesnici. Jedné bouřlivé noci musí proti své vůli ubytovat krásnou Lizu Silvestri, jejíž auto se porouchalo, když projížděla kolem jeho sídla. Znechucená arogancí a nesnášenlivostí svého hostitele se Liza jej rozhodne zkrotit. Hledá jednu záminku za druhou, aby mohla zůstat co nejdéle. Pro městskou rozmazlenou dívku není vesnice to pravé, ale dělá vše pro to, aby Eliu okouzlila.

Státní rada

Státní rada (2005)

Filmové ztvárnění stejnojmenného populárního ruského detektivního historického románu ze série o Erastu Fandorinovi od Borise Akunina. Volné pokračování již natočených AZAZEL a TURETSKIY GAMBIT. Na Erasta Fandorina padá obvinění z vraždy generála Chrapova ve vlaku z St. Petersburgu do Moskvy. Iniciály BG nalezené na rukojeti nože patří socialistické teroristické skupině, která děsí obě dvě města. Očištěný Fandorin má podezření, že teroristická skupina BG má lidi v policejním oddělení. K případu se připojuje legendární detektiv Pozharski.

O čjom govorjat mužčiny

O čjom govorjat mužčiny (2010)

O čem mluví muži? Samozřejmě, že o ženách. Tento snímek má na svědomí ruský "Kvartet I" který má v Rusku za sebou již velice populární "Den radio" a "Den vyborov". Jako vždy je film postaven na vtipných dialozích čtyř kolegů z rádia "Jakoby Rádio".
Čtyři kolegové z rádia se vydávají na dvoudenní cestu do Kyjeva na koncert skupiny Bi-2. Během ní mají spoustu času vypustit páru a oddechnout si od všedního života a hlavně manželek, milenek a práce.
Hořce pravdivá "dialogová" komedie o tom, co si muži s námi (ženami) musí vytrpět. A co my o nich nevíme a vědět ani nechceme.

Reklama