Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Temná polovina (1993) 

Včera jsem dočetla knížku a dnes jsem náhodou chytla tenhle film v TV. No... triky opravdu nebyly nic moc, ale zpracování konečné scény s vrabci se mi líbilo, i když závěr filmu mohli ještě rozvinout. Překvapivě se Romero moc neodchýlil od předlohy, za to má u mě plus. Timothy Hutton mi tam docela pasoval, ale jeho žena byla vybrána snad v nějakém pomýlení smyslů... Za mě 70%

plakát

Zjevení (2012) odpad!

Ztráta času. Ať už trapné dialogy, příšerná hudba jako z lehkého porna (díky které jsem to chtěla vypnout už na začátku) nebo slabý příběh. Žáden pořádný duch, ani jedno leknutí, no hrůza....

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

Vždy jsem na tyhle seriály plivala.... ale teď? Dojdu z práce, pustím si to a je to docela fajn. Občas je to sranda, občas telenovela, občas napřesdržku. Některé herecké výkony jsou sice slabší, ale co? Jebu na to, já se u toho bavím a tím to hasne.

plakát

Marta a Věra (2014) (seriál) 

Já nechápu, co všichni furt mají (hnidopichové)... Viděla jsem všechny díly a opravdu jsem místy chcala smíchy (jestli to tak můžu říct)... Pro mě je herecké obsazení úžasné, pokaždé jsem se bavila a na to mi stačili 3 herci. Pro mě hodně povedený český sitkom a doufám, že se tvůrci nenechají odradit a budou i další díly. Za mě opravdu **** :-)

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Tak tahle pohádka se mi docela líbila. Když pominu Vojtka s příšernou parukou a věkem, kterým se do pohádky nehodí, tak jako celek mi to přijde hodně povedené. Oněch dvanáct měsíčků mě pobavilo, herci fajně vybraní a vždycky jsem se těšila, až se znova Maruška vydá mezi ně. Vypadá to, že se české pohádky začínají vzpamatovávat a poslední dobou mě baví. Jen tak dál :)