Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Tintinova dobrodružství jsou zábavnou jednohubkovou jízdou, které se povedlo přenést atmosféru comicsu na plátno, bohužel ale má svoje chyby a brzy z hlavy vymizí.

plakát

Super 8 (2011) 

Super 8 je dobrým filmem ve starém stylu, který baví, má dobré speciální efekty a triky, ale ty nezastiňují samotný solidní příběh. Jedná se o nostalgický snímek, který je záměrně podobný filmům Stevena Spielberga, a jde tak o perfektní poctu.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Aneb jak zkazit perfektní seriál. Prvních několik sérií bylo perfektních, ale po stávce scénaristů se ze HIMYM stal jen průměrný sitcom. V poslední sérii jsou už díly podprůměrné, dá se považovat za úspěch, když jeden vtip za díl funguje. Postavy jsou otravné a trapné, natahování a odkazování na další budoucí díly jsou skoro neúnosné. Kdybych měl hodnotit jen poslední řadu tak za dvě hvězdičky.

plakát

Mission Improbable (2000) (TV film) 

Skvělý bonusový dokument k M:I 2. Ben Stiller ve svojí klasické komediální roli, kde mu Cruise a Woo výborně sekundují. První náznak toho, že se Tom Cruise dokáže zasmát i sám sobě.

plakát

Predátoři (2010) 

Příjemný návrat predátora. Pod vedením Rodrigueze vznikla sice ničím nepřekvapující žánrovka, která ale svoje atributy, tedy bavit, dobře splňuje. Casting herců se vydařil, i když by se někomu mohl zdát výběr Adriana Brodyho zvláštní. Efekty a hudba byli standardní. Titulky s hudbou na konci překvapivé

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

V rámci žánru poměrně povedené. Ruka Bruckheimera je hodně znát. Přesto se z tohoto filmu noví Piráti z Karibiku así nestanou. Čistě objektivně za tři hvězdičky, ale kvůli tomu, že se jedná o mojí oblíbenou hru tak za čtyři. I když se hrou film inspiruje jen hodně volně. Jako herní adaptace ale určitě nadprůměrné.