Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Snížit se (2009) 

Bez Billa Murraye bych velmi rychle odešel.

plakát

Dětství (2010) 

Mexické filmy mají spád a jiskru. Dětství to potvrzuje. Snímek nahlíží nejen do nitra dětí, ale i dospělých a hledá příčinu zla. Podobně jako ve filmu "Bílá stuha" od Hanekeho, nachází příčinu v přehnané přísnosti v dětství. Nejlepší scéna: "To dítě je maxovo."

plakát

Mr. Nice (2010) 

Podobně jako "Obchodník se smrtí" je tento film na míle daleko od skutečného příbehu hlavního hrdiny, takže je třeba to brát jako velmi volně inspirovanou komedii. Kdo má rád tento britský humor přijde si na své. Je tam mnoho vtipných okamžiků a příběh má spád. Při scéně s nahými vyhulenci několik lidí z kina odešlo (40 let a více :-)). Pokud nejste proti lehkým drogám určitě si přijdete na své. Herecké výkony všech hlavních postav vynikající!

plakát

Saw 3D (2010) odpad!

Vřele nedoporučuju plýtvat časem na tuto slátaninu. Kromě první scénky kdy je sexy blondýnka rozříznuta vejpůl nemá film co nabídnout.

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Slušně zahráno, slušně napsáno. Tento film má téměř vše co v dobrém českém filmu má být. Přesto mi něco chybělo.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Kvalitní, český, dramatický velkofilm. Kam se hrabe komerční plitký Kajínek.

plakát

Pacifik (2010) (seriál) odpad!

U prvního dílu Band of Brothers jsem hltal každou minutu. Pacifi je podprůměrný seriál, který se předchozí sérii ani nepřibližuje.

plakát

Zakázané ovoce (2009) 

Podobný motiv jako Bílá stuha od Hanekeho. Náboženství vychovává lidi, aby nepoužívali svůj potenciál a tupě naslouchali jiným.