Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Kráska a zvíře (2012) (TV film) 

Tato adaptace Krásky a zvířete od Krásky nevyžaduje, aby byla neuvěřitelně milá, zatímco Zvíře je totální hajzl. V ostatních adaptacích trpí Kráska patrně Stockholmským syndromem, což není divu, vzhledem k tomu, jak s tou postavou bývá zacházeno. Takže za mě vzhledem k tomuto 5 hvězdiček.

plakát

Nepřítel nepřítele (1990) (seriál) 

Český název je "Nepřítel mého nepřítele" - bohužel si ze seriálu nepamatuji skoro nic kromě toho, že se mi líbil natolik, že jsem si zapamatovala jeho originální název :)

plakát

Padlé ženy (2002) 

Na film vzpomínám po mnoha letech od shlédnutí především proto, že mě naprosto šokovalo, že se něco takového ještě nedávno dělo v zemi, kterou jsem považovala za hodně rozvinutou. Nehodnotím až tak kvality filmu, jako celkový dojem.

plakát

Irská sága (1994) 

Úžasný film. Malou holčičku - Fionu - pošle otec po smrti matky k prarodičům na pobřeží Irska, kde Fiona postupně rozplétá staré rodinné legendy. Příjemná dávka tajemna, nádherné prostředí.

plakát

Nulová šance (1988) (seriál) 

Tři hvězdičky z nostalgie. Seriál, kde klaďasové jsou tak naivně milí na sebe vzájemně a na ostatní klaďasy, až to bolí :-) Když mi bylo 10, tak to odpovídalo mému světonázoru a byl to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Teď už se na to nedokážu koukat bez ušklíbání. O dílu, který se odehrával v Praze, ani nemluvím. Na druhou stranu jsou některé zápletky dost originální oproti běžné akční produkci.

plakát

Doktor z hor (1992) (seriál) 

Žádná sláva, ale že by to byla taková hrůza jako spousta současné české nebo americké produkce, to bych neřekla.

plakát

Blood, Sand and Gold (2017) 

Prvních 60% bylo příjemně akčně béčkových, na zbytek se moc nedalo koukat.

plakát

Instinct (2018) (seriál) 

Je to úplná blbost, ale překvapivě zábavná.