Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (3)

Znovuzrozený

Znovuzrozený (2011)

Manit (Jon Foo) je svědkem vraždy svých rodičů, když je mu pouhých deset let. Zabijáci ho střelí do hlavy, ale on jako zázrakem přežije. Má poškozený mozek a není schopný rozpoznávat lidské emoce. Zachrání ho mistr bojových umění a vezme ho k sobě. Nyní o dvacet let později se díky tvrdému tréninku Manit sám stává mistrem, který se vrací na místo činu a bere spravedlnost do vlastních rukou.

October Baby

October Baby (2011)

Hlavní hrdinka, devatenáctiletá Hannah, se potýká se zdravotními problémy, o kterých lékaři tvrdí, že jsou způsobeny jejím komplikovaným příchodem na svět. Její rodiče jsou nuceni říci své dceři pravdu. Byla adoptována poté, co přežila umělý potrat. Šokovaná tím, že celý její život byla lež, zraněná a zmatená, se Hannah přidá ke skupině svých přátel, kteří se vydávají na cestu napříč Spojenými státy. Možná se pokusí vyhledat svou biologickou matku a možná znovu najde naději.

Off the Record

Off the Record (2017)

Příběh dvou žen, Charley (Aimee Allen), zmučené rockové hvězdy, trpící těžkou agorafobií, a Alex (Katherine Brooks), hudební novinářky. Snímek zkoumá psychické problémy, intimitu a boj žen, které si prožily sexuální zneužívání, odhaluje některá tabu a kontroverzní témata.

Reklama