Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (157)

plakát

Pryč od pece (2013) 

Skvělí herci, vynikající kamera, jedinečně zachycená atmosféra ekonomicky zakoušeného Braddocku. To vše by si zasloužilo mnohem lepší scénář...

plakát

Život Adèle (2013) 

Tři hodiny téměř nesleze z plátna a věříte jí každý pohyb tváře. Moje herečka roku se jmenuje Adèle Exarchopoulos.

plakát

Děti moje (2011) 

Tahle báchorka u mně vůbec nefunguje. Těžko uvěřit, že někdo, kdo napsal a natočil tak nápaditý a vtipný film, jakým je Election, napsal a natočil něco tak nepřesvědčivého, nedomrlého a nevtipného. Dvě hvězdy za Roberta Forstera a osvěžující havajský kontext. Jinak mě film nechal emocionálně naprosto chladným. Nejpřeceňovanější film roku 2011.

plakát

Ženy sobě (2011) 

Až na naprosto zbytečnou blicí scénu jde o opravdu vtipnou komedii. Kristen Wiig je spolu s Tinou Fey asi nejvtipnější komediální herečkou dneška.

plakát

Černá labuť (2010) 

Chytré, napínavé, sexy, strhující. Žádný záběr zde není navíc. Nemám slov.

plakát

Finanční krize (2010) 

Vynikající, srozumitelný pohled na příčiny a důsledky finanční krize. Ovšem dosti frustrující...

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Téměř neexistující story kompenzují skvělí herci a jiskřivé dialogy.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Ano, koukat se na malou holku, která brutálně zabijí své protivníky a pronáší hlášky jako: "Okay you c*nts let's see what you can do now." je poněkud znepokojující, ale v rámci nadsázky přijatelné a zábavné. Bohužel tvůrci ke konci nešťastně zvážní a naruší tón vyprávění. Škoda.

plakát

Králova řeč (2010) 

Poměrně předvídatelný (ale doposud málo známý) příběh zaujme über-inteligentními a často vtipnými dialogy, téměř bezchybným obsazením (Timothy Spall je vynikající herec, ale jako Churchill je tentokrát skutečně strašný) a režií, která se za každou cenu snaží potenciálně televizně vypadající snímek ozvláštnit seč to jde.