Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (147)

plakát

Absolvent (1967) 

Filmová symfonie, která s virtuozní lehkostí kombinuje dokonalou hudbu, neuvěřitelné herecké výkony (spíše herecký výkon - Dustin Hoffman) a poutavý příběh, co víc si přát.

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

Jedna hvězdička za Jordanu a Sáru, mezi nimiž to celkem roztomile jiskří, ovšem i ta jiskřička naděje je uhašena celkovou tragédií tohoto filmu - nedostatek vtipu, nadsázky, akčnosti a především smyslu. Angela Robinson mívá i lepší chvilky.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Příjemné překvapení, především v hereckém obsazení ústřední dvojice. Andrew mi sedl mnohem více než Toby. Mnohé momenty pobavily a co že je to idealizované a trochu přehnané, takové filmy jsou přeci k potřebám našeho eskapizmu naprosto perfektní.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

1. série - Uf, přežila jsem, asi. Naprosté vystřelení mimo realitu, ovšem v tom nejlepším slova smyslu. Herci fenomenální výkony a příběhy skvostné, kdo ví, co se kolem nás prohání za odštěpky "reality", což... 2. série - Naprosto nečekané pohlcení, dvojka už v polovině své série předčila jedničku, děj je nervydrásající a deptá svou mysteriozitou.. co bude dál?

plakát

Americký zločin (2007) 

Film, který mi vyrazil dech. Catherine Keener i Ellen Page zde odvedly úžasný kus práce. Film s lehkostí, reálností, ale také pokornou jemností dokumentuje křehkost lidské mentality, moc davového násilí a na druhé straně i odolnost a schopnost obětovat se pro druhé..

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Vážně skvěle nadupaný akčňák oplývající dostatkem konspirací, zvratů, únikových plánů, výbuchů, kulek, dobře sekundující hudby, správných chlapů a neuvěřitelných scén, které s radostí baštíme i s navijákem.

plakát

Benga v záloze (2010) 

Benga v záloze pro mě byla velikým zklamáním, čekala jsem pořádnou akční vypalovačku štavnatě ochucenou břitkým Ferrellovým humorem. Dostala jsem příliš hlasitou nudu, otřepané hlášky a stokrát ohraný konstrukt. Očekávaná nadsázka se slila v trapnou tuctovku. Škoda, škoda...

plakát

Bláznivá střela (1988) 

Vskutku rockující parodie kloubící vše možné i nemožné, takhle dobře už jsem se dlouho nebavila :)

plakát

Bloomington (2010) 

Trailery na film byly provedeny bravurním způsobem, vyvolaly dojem zajímavého snímku, který musím vidět. Jaké zklamání přinesla výsledná podívaná. Zpočátku celkem slibně rozjetý vlak posléze poztrácel cestující, kola i střechu a všechno, co se dalo. Počáteční vtipnost mizí velice záhy, z filmu se stává uknouraná hra dvou "hereček", které se pachtí v naprosto nelogických dialozích a ještě méně logickém vztahu. Trnovou korunou, nasazenou všem divákům, je ubohý konec s fatální absencí logiky, filmového citu nebo citu vůbec. Kde jsou ty časy filmů typu Loving Anabelle...