Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Encyklopedie akčního filmu (2019) (pořad) 

10* protože. 5* za Hlada, jak je dokonale svůj. 5* za imfa jak je dokonale má krevní skupina.  Dělají to dobře pro generaci svoji/moji, která si to ráda připomíná jak to bylo boží. A dělají to snad i pro tu budoucí, která to bude chtít poznat a doplnit si vzdělání.

plakát

Na pivu s Civalem (2021) (pořad) 

Jako podprahová reklama způsobující solidní chuť na pivo super. Ale taky je to dobrý, chytrý a naučný v oblasti nejen filmové. A jednou zjistím, třeba až poslechnu všechny díly, jak ten Cival ke zdar zdar zdar pozdravu přišel.

plakát

JCVD (2008) 

Van Damme je pro mě jako kámoš, kterému jsem přál ať aspoň jednou natočí film, který mu bude i ten Segal závidět. Já věděl, že umí aspoň hrát..sám sebe. Pro mě osobně, jeden z nejlepších filmů, které jsem v roce 2009 viděl. Možná i malá jednička. A ta úvodní "ačkově" natočená akční scéna pro céčkový film s perfektní hudbou je prostě boží. Vlastně celkově je ta hudba tam boží.. Malá premiéra pro mě: jediný Van Dammův film, co jsem viděl v originálním znění. Malá prosba do budoucna: ať je taky postradatelný vedle Slye :) nebo 14. Dannyho parťá

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Hodnocena série 1-5, dabing ( Gustav Bubník je pravý hlas Sheena a Cruise. V jednoduchosti je síla a sranda. Kadence vtipů jako kulomet v rukách Ramba( asi je jedno jestli v rukách Slye nebo Sheena :) ). Není snad minuta, kdybych se nesmál nějaké poznámce, co někdo, kdo je zrovna na scéně pronese. Chápu Alana, protože jím jsem byl a to jsem nebyl ani ženatý, zatím:) a chápu Charlího, protože jím občas toužím být, ale mé hodné Já mi to nedovolí :).

plakát

Žít po svém (2005) 

Hlavně to zhodnotit po svém.. Teda normálně bych tomu pět hvězd nedal... Není to ani tím, že mám slabost pro latinské krasavice. Spíš představa, že chci být na farmě jako Redford a mít kamaráda jako Freeman. A opět jsem potěšen, jak kvalitní je český dabing.