Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (149)

plakát

Za ty v nebezpečí (2013) 

LFŠ 2014: Mně se to dost líbilo. Jen jsem se chvilkama bál, kam celý film spěje, ale nakonec skončil tak, jak jsem si přál. Někomu možná bude připadat ten snímek zvláštní, ale když přistoupíte na hru režiséra a vnoříte se do jeho světa, tak vás snímek kompletně pohltí.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

LFŠ 2014: Milé a hravé, ale něco tomu ještě chybělo. Občas se ten film zvláštně tááááááhnul.

plakát

L.A. Zombie (2010) odpad!

LFŠ 2014: Většinou mám rád různé nechuťárny, zombie filmy, béčkové, či amatérské horory, ale tohle to bylo naprosto o ničema zcela zbytečné. A gay porno si můžu pustit doma.

plakát

Elisa K. (2010) 

LFŠ 2014: První půlka filmu naprosto super. Druhá už byla horší a závěr to totálně zabil. Nevím, proč to buď neskončilo dřív, nebo naopak ještě o něco později. Škoda toho, začátek s monologem mě opravdu dostal.

plakát

Attila Marcel (2013) 

LFŠ 2014: Žádnej velkej zázrak to není, ale mě to docela bavilo. Pravděpodobně jeho hrané filmy nikdy nebudou tak dobré jako animované, ale i tak je to milý a svěží film.

plakát

Aro Tolbukhin: V mysli vraha (2002) 

LFŠ 2014: Hrozně nemám rád tyhle doku-fikce, dokumenty, které jsou ve skutečnosti hrané apod. Zatím jsem neviděl, že by to někde fungovalo a podle mě to nefunguje ani tady. Když chcete udělat dokument, tak udělejte dokument, ale nedoplňujte ho o hrané scény. Celkově mě to pak hrozně nudilo a přestože se jedná o velmi drsný a krutý příběh, tak mě to nechalo zcela chladným.

plakát

Svůdná kouzelnice (1924) 

LFŠ 2014: Film se mi sám o sobě vůbec nelíbil a dost mě to nebavilo. Jednu hvězdu si zaslouží kluci z Ghost of You, kteří dělali hudební doprovod. Snad nejlepší doprovod, co jsem letos na filmovce slyšel.

plakát

Bella Donna, travička (1923) 

LFŠ 2014: Bohužel mi k tomu filmu neseděl ani hudební doprovod se skupinou DVA.

plakát

Past na kočky (1986) 

LFŠ 2014: Nesnáším, když se v kreslených filmech zpívá! :)

plakát

Parádně pokecal (2014) 

LFŠ 2014: Ze začátku mě ten film hrozně rozčiloval nehraním hlavních postav a divných dialogů. Ale když jsem se pak do toho dostal a přistoupil jsem na režisérovu hru, tak mě film neuvěřitelně bavil. Dlouho jsem neviděl podobný film v českém prostředí.