Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Angel Beats! (2010) (seriál) 

Tento seriál měl opravdu velmi velký potenciál. A i přesto že jej autoři řádně nevyužili, jedná se stále o velmi dobrý počin. Za zmínku zajisté stojí i naprosto úžasná hudba, u které se člověku vybaví pocit, že se autoři nechali inspirovat seriálem K-On. Děj by se dal stručně popsat jako: Obraz poklidného posmrtného života kde se člověk zbaví všech výčitek k minulému životu, což narušuje jen drobný fakt, že se zde zformoval odboj proti bohu. A s ohledem na to že v posmrtném životě se zkrátka zemřít nedá, získávají poměrně brutální souboje na život a na smrt docela nový rozměr. Osobně si myslím, že je to seriál s úchvatně dojemným koncem, u kterého se rozhodně nudit nebude.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Autoři v tomto případě vsadili na již jednou svědčenou jistotu a musím říci, že se to opravdu vyplatilo. Předpokládám, že pro každého příznivce Stitche je tento snímek téměř povinností. Nalezneme zde vcelku snadno pochopitelný příběh se svižným dějem, dobré grafické zpracování a v neposlední řadě již zmiňovaná postavička Stitche poupravená do podoby draka. To spolu s možností sledovat film ve 3D poskytuje opravdu silný zážitek, po kterém se jen málo kdo nepřistihne, jak si přeje mít svého vlastního draka.

plakát

Pandora Hearts (2009) (seriál) 

Jedná se o velice povedenou variaci na Alenku v říší divů. Proto je kupříkladu jedna z hlavních postav Alenka a velký krvelačný králiček . Hlavní děj je skutečně velmi dobře promyšlený a opravdu zde není nouze o hluboké myšlenky či zábavné scénky. Hlavní postavy se nejen skrze odhozené vzpomínky snaží objevit klíč ke krvavé tragédie před sto lety ale též k rolím které v ní sehrály. Je jen velká škoda, že tento seriál končí přinejmenším o třicet dílů dříve než by měl. A proto se při sledování posledních dvou závěrečných epizod nezbavíte pocitu, že autorům prostě nařídily konec. Fanouškům budíš útěchou, že pokračuje alespoň manga.