Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Dožeň, co se dá! (1999) 

Příjemná komedie, která během poklidného sobotního odpoledne rozhodně neurazí.

plakát

Ve stínu (2012) 

Dal bych pět hvězd, protože tomu filmu v podstatě není co vytknout. Perfektní obsazení a tomu odpovídající skvělé herecké výkony, špičková hudba, skvělý scénář, parádně temná atmosféra...opravdu všechno sedí jak prdel na hrnec a člověk s napětím čeká, co se z toho vyvine. Bohužel je tu jedno velké ALE, které mi brání dát plný počet. Samotný námět je totiž zoufale nesmyslný. Je to naivní, krásná (skvěle natočená) pohádka. Umíte si představit, že by se v 53. roce postavil kapitán kriminálky proti StB?! Blbost! Navíc, když má doma ženu a malý dítě (být to nějaký solitér, tak to asi ještě skousnu). Další věc je, že i když kriminálka nebyla to co StB, tak tam taky byli prověření lidé, kteří by se do tohoto rozhodně nemíchali. Člověk jako kapitán Hakl by v roce 1953 byl v emigraci, mrtvý, nebo minimálně v Jáchymově, ale rozhodně by nebyl kapitánem na kriminálce. Krom již zmíněných skvělých výkonů Trojana, Kocha, i menších rolí, bych vypíchl ještě Marka Taclíka, který se nám ukázal jako vskutku perfektní estébák.

plakát

Na vlastní nebezpečí (2007) 

S tím odpadem to trochu přeháníte, ne? Já to taky přehnal, aby se to trochu vyvážilo. Zdá se mi, že většina tenhle film zdrbe jen proto, že je pod tím podepsaný Renč a Langmajer...

plakát

Báječný den (1996) 

Občas se mi zdá, že si tu někteří neuvědomují, co hodnotí... Tenhle film má být oddechovou romantickou komedií a v rámci tohoto žánru je poměrně povedený. Nebudu po jeho shlédnutí půl hodiny sedět s otevřenou pusou, ale pobaví, navodí příjemnou náladu. Ta naivní romantika lehce chytne za srdce (uznávám, jsem trochu sentimentální člověk :-)). 70% by si zasloužil, takže dávám **** na truc těm, kteří dali pouhé dvě :-)