Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (113)

plakát

Aaron Stone (2009) (seriál) 

Nejlepší seriál od DCh, škoda, že už ho nedávaj...

plakát

Afterburn/Aftershock (2017) 

Romantika moc hezká, dobře se na to dívala, ale nějak jsem nepochytila ten děj, bylo to takové kostrbaté, tak si asi budu muset přečíst knihu.

plakát

After: Odloučení (2023) 

Za mě zbytečný díl, stačilo v předchozím díle dát konec jako byl tady a bylo by vyřízené. Bylo to nudné, měla jsem chuť ve velkém přetáčet, ale nějak jsem to přetrpěla a nakonec se teda aspoň trošku dojala, že přece jenom... no, uvidíte/viděli jste sami jak to dopadne. Plný počet hvězd, že to herci dokázali dobře zahrát a nenatočí už další díl :D

plakát

After: Pouto (2022) 

Za mě rozhodně nejlepší díl. Konečně všechno neřešili sexem, nevrhali se po sobě jak dva nadržení puberťáci, ale konečně se Hardin choval o dost líp. V prvních pár desítek minutách jsem si říkala, že je to stejná slátanina jako v předchozích dílech, že ti dva jsou prostě otřesní a Hardin je prostě zakomplexovanej blb, ale pak mě mile překvapil a na konci jsem s ním už sympatizovala a přála si, aby Tessa mu dala šanci, ale pak se objevilo Pokračování příště, tak to jsem tedy hodně zvědavá, protože předchozí díly se mi nelíbili vůbec a pouštěla jsem si je jen ze zvědavosti, protože jsem četla celou knižní předlohu. Musím tedy říct, že na závěrečný díl se hodně těším.

plakát

After: Přiznání (2020) 

Nechápu ty odpady tady. Někdo tady píše, že viděl jedničku a nelíbila se mu a přesto šel na dvojku? Demence na druhou... Nazvat autorku knih krávou svědčí jen o tom, že daný uživatel je dementní. Nic méně k filmu. Mě bavil více než jednička. Sice ty erotické scény byly trošku takové neohrabané, ale jelikož ani jeden není extra zkušený herec, tak to zase taková hrůza nebyla. Naštěstí nějaká chemie mezi hlavními postavami byla, jinak by se na to nedalo koukat. Dějová linka super, ale na knihu tu zkrátka nemá. Možná je to herci. Myslím si, že kdyby tam hráli herci, kteří se v branži pohybují už nějaký ten pátek, tak by to bylo lepší. I přes to ale dávám plný počet hvězdiček, protože kdybych nečetla knihy, tak bych neměla s čím srovnávat a film by se mi na plný počet hvězdiček líbil.

plakát

After: Tajemství (2021) odpad!

K tomhle napíšu jen ať se všichni, kdo se podíleli na tomto filmu, mrkli na filmy z dílny Passionflix. Speciálně na Gabrielovo Inferno, aby se přiučili, jak se točí film a jak to má mezi herci fungovat. Nechápu jak tato s prominutím s*ačka after může mít takovej hype, když je to film jak kdyby ti, co se na tom podíleli, vykradli porno film.

plakát

Amor en custodia (2005) (seriál) odpad!

Neskutečná hnusná hlavní hrdinka, taková nána a ten děj? Co to bylo? :D Lol

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Pilot mě více než nadchnul! Za den jsem zhlédnula 3díly. Na seriálu jsou nejlepší flashbacky a ta akce, které je tam akorát :) A lepšího herce do seriálu snad ani dát nemohli. Prostě bezvadnej seriál, kterej stojí za to :)

plakát

Babovřesky (2013) 

Zbytečně dlouhý film. Úplně by stačila klasická hodina a půl. Ta poslední půl hodina byla tak nudná, že jsem myslela, že usnu. Děj byl taky nic moc. Hned jak umřela ta babka, jsem věděla, že půjde o nějakej poklad...Nic méně tam bylo pár scén u kterých jsem se zasmála a některé hlášky si budu dlouho pamatovat. Takže odpad si to určitě nezaslouží.

plakát

Batesův motel (2013) (seriál) 

První sezona byla v pohodě. Napínavá a dramatická. Za mě určitě plný počet hvězdiček, protože dějově je to perfektní. Za 1 den jsem zkouknula 3díly, protože to bylo tak napínavý, že jsem nemohla čekat ani den :D Teď si jen počkat ten měsíc a uvidíme jestli druhá sezona bud stejně tak dobrá a napínavá :)