Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie
  • Akční

Recenze (203)

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Po dobré jedničce, skvělé Apokalypse, a průměrných filmů Zánik a Afterlife jsem Retributionu moc nevěřil. Ale náhodou, panu Andersonovi se tohle docela povedlo. Alice se konečně s ničím nese*e, Sienna Guillory stále krásná a Leon S. Kennedy naštěstí není žádnej debil. Ale jedno velké mínus: celý film je prakticky úvod. A nic víc. SPOILER! Jo a panu Andersonovi děkuji za návrat sekerníka z Afterlifu, dokonce v doublu. Hodnocení: 75%.

plakát

The ABCs of Death (2012) 

Je bohužel pravda, že více jak polovina příběhů je špatných či průměrných. Ty nejhorší jsou: F is for Fart - trapná a úchylná zvrhlost; W is for WTF! - tahle hnusná změť střihů a blbosti, to snad nemohli myslet vážně. Potom ty průměrné: M Is for Miscarriage - minutová blbůstka bez příběhu, Ti West hodně sklamal; H Is for Hydro-Static - vtipné, ale špatně provedené, O Is for Orgasm, Q Is for Quack Adama Wingarda - vtipné, ale od Wingarda jsem čekal víc Výběr těch nejlepších: X Is for XXL Xaviera Gense - brutalitk, při které vás zamrazí; D is for Dogfight - zajímavý nápad, perfektně provedené, L Is for Libido - úchylnost, ale krvavá a zajímavá, oceňuju; Y is for Youngbuck - pedofilní podivnost, ale s perfektním závěrem. Nezapomeneme ani na T is for Toilet Leea Hardcastla a jiné animované srandičky. Celkově převládá průměrnost a špatnost a doufám, že druhý díl bude lepší.

plakát

Žraločí lidožrouti (2012) 

Ale jo, šlo to. Ray zřejmě nikdy nepřesáhne hranici Asylumu s nulovým rozpočtem, ale aspoň se snaží. Na filmu je znát amatérskost, žraloci jsou digitální a každého detailně uvidíte pouze v jednom okamžiku, ale rybiček je tu požehnaně. Jinak film nemá žádné zvraty, jediným překvapivým momentem pro mě bylo, když jsem zjisti, co to "ta holčina u toho krápníku" má vlastně v ruce. Ale je to i zábava, proto za 3*.

plakát

Drakoleb (2011) (TV film) 

Hrůza. Kdybych si to koupil na DVD, asi bych se zabil.

plakát

Fertile Ground (2011) 

Podle zdejších komentářů After Dark Horrorfesty nejsou zrovna dvakrát dobré, ale i pžřes špatné hodnocení zde na ČSFD a špatné ohlasy jsem si to stáhl. A špatné ohlasy byly tentokrát pravdivé. U hororu se mám klepat aspoň dvě třetiny, a ne půlku jedné třetiny. Ani ti herci už za nic nestojí, hlavní hrdinka je pěkně škaredá (až na tu pěknou bloncku, která tam je na 5 minut). Ale když už něco, tak se to většinou povedlo. A za to ty dvě hvězdičky, protože například závěr či hrob a scény s Mary Weawerovou mají něco do sebe. Tak můj první film od ADF se moc nepodařil. 40%. Edit po dvou letech: Nepamatuju si ani scénku:D

plakát

Gnomeo & Julie (2011) 

Tolik jsem nečekal. Tenhle film má jen jednu chybu: Strašně se opičí po Toy Story: Příběh hraček.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

I já jsem se velmi těšil na epické finále a mé představy to splnilo. V první části mi vadilo, že se tam málo kouzlilo, tohle je toho pravý opak. Při závěrečné bitvě s Voldemortem jsem byl zaražen do kinového křesla a ani nedýchal(i když mám všechny knížky asi 5krát přečtené) A když byl sequel "O 19 let později", najednou mi došlo, že Harry už nikdy dál nebude(bohužel kapesník jsem neměl). Celkové pořadí Harry Potterů HP2, HP4, HP1, HP7-2, HP7-1, HP6, HP3, HP5

plakát

Kazatel (2011) 

Scott Charles Stewart udělal nejhorší chybu v celém životě-spojil upířinu, horor a western v jedno. To se snad musí vymstít úplně všem. Naštěstí to Scott moc nepodělal a u mě si označil další úspěch. Legii to těsně šlape na paty, ale nemá to na ni. Aspoň to nemělo přehnanou stopáš(mít to stejně dlouhou stopáž jako Legion, tak bych asi hodnocení snížil). Scénář je zas úplně na pytel(i když tentokrát to SCS nepsal), což je u filmu asi jediný mínus, jinak zde skoro vše klape(kamera, upíři, akce). Jediné, co se dá ještě vytknout, že od Legie to totálně, ale totálně ztratilo atmosféru(ani jednou jsem neposkočil narozdíl od Legie). Dávám 79% a to jsem docela hodn, protože tohle procento už je u mě na 3*.

plakát

Kocour v botách (2011) 

Jsem člověk, který si do kina zaskočí maximálně jednou za měsíc, takže tohle je můj první prosincový film(půjdu ještě na Mission: Impossible: Ghost Protocol a Alvin a Chipmunkové 3). Na to, že je to Dreamworks, je to od nich asi nejhorší film, co jsem kdy viděl. Byl jsem na 3D, vyhmátli to, 3D efekty jsou asi jediné, co mohu pochválit. Nic moc, no.

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

4 a půl hvězdičky. Ale je to asi o 10000000000000% lepší než první díl. Animáky mám hrozně rád a tenhle se zařazuje mezi ty lepší stejně jako Doba Ledová 2, Roboti, VALL-I a Ratatouille.