Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (24)

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Nez se nadechnete, film skonci...a budete ho chtit videt znovu, naprosta pecka! :-)

plakát

Co ty jsi za číslo? (2011) 

Po prvních 15min budete vědět, jak to asi dopadne...ona má problém, on jí pomáhá a mezitím se to celé malinko zamotá...A já ty 4 hvězdičky dám, díky Anně Faris jsem se bavila od začátku až do konce. Ženskému pohlaví mohu jen doporučit, chlap ať asi mezitím skočí na pivo :-)

plakát

Den zrady (2011) 

Vyborne. Ja jsem zrovna dokoukala a jsem unesena! Asi si to pustim jeste jednou :-) "You can lie, you can cheat, you can start a war, you can bankrupt the country, but you can't fuck the interns. They get you for that."

plakát

Hodiny (2002) 

No já nevím. Herecké výkony byly fantastické, ale emoce? Pokud by nebyly podtrženy strhující hudbou Philippa Glasse, tak by tak silně nevyzněly (můj názor). Nejsilnější a nejpřesvědčivější emoce jsem vycítila u malého a velkého Richarda a pak u Julianne Moore. Nicole Kidman jsem hledala celý film a našla jí až v závěrečných titulkách. P.S. Tu knihu musím sehnat.

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Jediné emoce ve mne vyvolalo závěrečné shledání Edwarda a Jane, utahané, dlouhé, bez emocí. A ta hudba mě místy uspávala. A Edward mi nebyl vůbec protivný, naopak, od prvního okamžiku, co jsem ho spatřila, tak bych se do něho zamilovala také :-)

plakát

Lagaan - tenkrát v Indii (2001) 

Jen člověk, který sní, si své sny může splnit :-) Dlouho mě od filmu odrazovala stopáž, ale dneska na to byl správný čas a rozpoložení a první (a jedinou) pauzu jsem si dala po hodině a půl, to by člověk nevěřil, že to tak uteklo! Pro mě velmi emotivní zážitek, vždyť těm "zatraceným farmářům" jde o Laggan. Nejsilnější na mě působila scéna, kdy farmáři zahlédli blížící se mraky.

plakát

Láska a jiné pohromy (2006) 

To se mi líbilo, moc! Tak trochu jiná žánrová komedie, snad i parodie? V prvních minutách jsem měla pocit, že koukám na Audrey Hepburn! A Felicity je dobrý střevo a jak řekla na konci: I dont like to brag but I really think I stole the movie .-)

plakát

Láska na inzerát (2005) 

Moc jsem od toho neočekávala a hle: milé, příjemné, lidské a fakt vtipné.

plakát

Mary a Max (2009) 

tak tohle mě rozsekalo...tolik kapesníků jsem od Titanicu neposmrkala :-) Que sera sera....

plakát

Medvídek (2007) 

Film o všem a o ničem se spoustou oblíbených herců. "Nemusíme všechno pochopit, stači to přijmout" :-)