Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Musím vyjádřit neskutečně ponížený obdiv všem, kteří považují za nutné pochlubit se ve svých komentářích tím, že dokázali s předstihem odhadnout děj romantické komedie. Hle jak inteligentní tvorové navštěvují CSFD. Já bohužel patřím mezi ty pomalejší, kteří si nejsou zcela jisti, zda 1+1 jsou skutečně alespoň přibližně 2 a tak jsem se nechal zcela amatérsky pobavit neustálým humorem, nahotou i sexem, což mne uspokojilo přesně na 4,1698547 hvězdy. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Film byl pro mě podobný jako Collateral, který jsem si pustil jen proto abych si doplnil filmografii od Jasona Stathama. Tento snímek jsem si pustil jen proto abych si doplnil filmografii od Zachary Quinto. A stejně jako J.S. v Collateral i on zde byl jen v úvodu. Náhoda tomu chtěl, že jsem na tento film díval den potom co jsem byl na svatbě. Hledal jsem film na nedělní odpoledne a tady ten se mi na disku válel už nějakou tu dobu, tak jsem si ho bez váhání pustil, aniž bych tušil, že se jedná o romantickou komedii. Nebyl jsem zklamán. Prostě pohodová romantická komedie, s občas úchylnými, ale ne trapnými, vtipy a prostým dějem. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Z nějakého strašně zvláštního důvodu se mi tenhle film líbil, ačkoli mi od začátku byla jasná zápletka a jak to všechno dopadne. Anna Faris je zábavná as always a Chris Evans byl taky překvapivě příjemnej, mnohem lepší byli ale všichni ti ex jako Zachary "Keep it green!" Quinto, Martin "I'd kill for something more english" Freeman nebo Andy "Is Daisy gonna come?" Samberg. Opravdu jsem se hlasitě smál a velice dobře se mi u toho filmu odpočívalo, takže dávám 70% a palce hore! :) ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Bláznivě ujetá komedie o hledání vhodného partnera pro život z řady svých ex! Anna Faris opravdu zazářila a tyhle role jsou jí ušité na míru. Chris Evans jak ho neznáme, pro dámské obecenstvo určitě zážitek z jeho neustále nahoty. Spousty vtipných hlášek a situací no a taky konečný happy-end jak to v těhle komedií už bývá! 70% ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Poměrně překvapivě jsem se dobře bavil, což je zásluha především sympatické ústřední dvojice. Z hlediska příběhu se jedná o zcela obyčejnou a tradiční šablonu romantické komedie, přičemž odlehčené pojetí snímku více než sedí. Na opravdu vážné problémy zde prakticky nenarazíte. Když se tak stane, tak jsou podány se značný nadhledem, takže vám to ani vážné nepříjde - a to je v tomto případě jen a jen dobře. Jako oddychovka to funguje obstojně a z mého pohledu se to šplhá lehounce nad průměr. 6/10! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama