Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (291)

plakát

Vice (2018) 

Power is one hell of a vice. Nejlepší Bale od Prestige. Kdo zná trošku background tak si to nesmírně užije. "Well, George, I, uh... I'm a CEO... of a large company. And I have been Secretary of Defense... and I have been White House Chief of Staff. The Vice Presidency is a mostly symbolic job."

plakát

Marťan (2015) 

Fuck you Mars.

plakát

Birdman (2014) 

Shave off that pathetic goatee. Get some surgery. Sixty's the new thirty, motherfucker!

plakát

Whiplash (2014) 

Were you rushing or were you dragging?

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Spacey je frajer! S01 - 95%

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

No name. No Badges. No mercy. Nablejskaná nuda s místy až směšnými Pennem a Goslingem. Obecně všechny postavy jsou strašně ploché a nevím o nich vůbec nic. Otřesný fail, ve kterém si solidně hrajicí Brolin musel připadat jako čáp mezi volavkami. "It's not paradise but it is the city of angels."

plakát

Konečná (2013) 

Not in his town. Not on his watch. Je příjemné vidět Arnieho zpět v akci, bohužel mi to ale moc nesedlo. Je tam sice pár úsměvných momentů a závěr v kukuřici taky není nejhorší. Bohužel jako celek mi to přišlo trochu pro děcka. Očekával jsem něco daleko ostřejšího, jednoduše větší masakr. Hodnotím jako fajnový pokus o oldschoolové béčko, které se mi netrefilo do vkusu. "You make us immigrants look bad."

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

One pill can change your life. Klasika. Docela brzo jsem poznal, kdo drží jaké karty, ale vůbec mi to nevadilo. Doktor totiž v druhé půlce rozjede pořádnou divočinu a už to není jenom o pointě. Mara je stoprocentní a na jejím výkonu to stojí a padá. Nadprůměrný čistokrevný thriller, kterých by se mělo točit v poslední době víc. "Depression is the inability to construct a future."

plakát

Argo (2012) 

Based on the declassified true story. Affleck to zase trefil! Vybral si parádní téma, ve kterém skloubil kus moderních amerických dějin a prostřednictvím geniální dvojky Goodman + Arkin také hollywoodské pokrytectví. Dovolím si tvrdit, že takovou možnost už asi nikdo mít nebude. Samozřejmě námět není všechno a stojí zatím kvalitní práce. Palec nahoru a těším se na jeho další dílo. Na Daredevila už si snad nikdo nevzpomene. :] "It's got horses in it, it's a Western."

plakát

Diktátor (2012) 

Bomba! Cohen to samozřejmě někdy přehání, ale pořád je to neskutečná sranda. Já doufám, že se v budoucnu vyhne některým opravdu dementním extrémům a lidi ho potom budou považovat za frajera. "Sub Saharan, can you have 150 child warriors here by 5:00pm?"