Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Válečný

Recenze (1 017)

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Skutečný příběh a silný herecký výkon Naomi Watts... tady nelze jinak hodnotit.

plakát

Nebezpečná kořist (2011) 

Správný akční a kriminální film, který ve vás roztočí napětí. Každou minutu tohoto filmu si naplno užijete. Naprosto okouzlující Alice Taglioni.

plakát

Dablér (2006) 

Co dodat? Vynikající komedie a nádherná Alice Taglioni, jen to chce čas a tohle dozraje jako víno zde na csfd..

plakát

KOndoMEDIE (2001) 

Bezkonkurenčně dobrá komedie stejně jako Drž hubu :)) Fakt jsem se pobavil...

plakát

Dech života (1987) 

Jedna z mých nejoblíbenějších bondovek na téma západ vs. východ, navíc děj je zanesen do Československa a do prostředí sovětské války v Afghánistánu. Opravdu mě pobavily ty žiguly od VB, jako bonus ten theme song od A-ha se povedl.

plakát

Skyfall (2012) 

Moc příjemné překvapení a skvělý soundtrack od Adele :) Podle mě nejlepší Bond s D. Craigem, za tímhle následuje Casino Royale.

plakát

Útěkář (1957) 

Pro mě nezvyk vidět tak skvělého herce jako je Hardy Krüger, v takovém dobrodružném filmu, kdy opovrhuje britskou autoritou a zpochybňuje britskou zpravodajskou službu. Ta poslední scéna na té řece, ta byla opravdu silná. Škoda, že příběh končí v Americe, kdyby jeho příběh dále nepokračoval v titulcích tak to má asi o dvě hodiny navíc.

plakát

Ve jménu otce (1993) 

To je opravdu skvělý film !! Miluju tyto filmy !! Ačkoliv mají stopáž přes dvě hodiny tak ten čas díky skvělému zpracování a silnému příběhu. Stačí být na nesprávném místě v nesprávný čas, a rázem se život poklidných mladíků z Irska ve chvilce změní, ačkoliv nesympatizují s IRA. Opravdu se místy snad nechce věřit, že tento příběh napsal skutečně sám život, opravdu britská policie chtěla za každou cenu co nejdříve někoho chytit a potrestat za atentát. Ovšem, když je někdo nevinný tak se za to opravdu vyplatí bojovat i těch 15 let ve vězení, než je případ znovu otevřen. Nepochopitelné jak bylo těžké pro britskou justici těžké přiznat justiční omyl a vraždu.

plakát

Lovci nacistů (2010) (seriál) 

Tak nejvíce mě zaujal asi díl o veliteli Joachimovi Peiperovi a Malmédském masakru.