Reklama

Reklama

Pierre Levasseur je bohatý a vlivný muž. Stojí v čele velkého podniku, ale hlavním akcionářem je jeho žena. Když se tedy v bulvárním tisku objeví fotografie, na níž stojí vedle své milenky, má problém. Rozvod si nemůže dovolit, i když to milence už dva roky slibuje. Zdá se, že jedinou možností, jak z toho ven, bude zaangažování třetí osoby. Na fotografii je totiž zachycen ještě náhodný kolemjdoucí, jakýsi Francois Pignon, zaměstnanec parkoviště, kterého právě odmítla jeho vyvolená Emilie. Levasseur namluví ženě, že na fotografii se sám ocitl náhodou, že modelka Elena patří k tomu druhému muži - Pignonovi. Zároveň Pignona kontaktuje a za určitý finanční obnos jej i Elenu zapojí do předstírací hry. Ale paní Levasseurová také není dnešní a Pignonova vyvolená Emilie zjišťuje, že se s odmítnutím nabídky k sňatku poněkud unáhlila. A tak se situace poněkud zamotává... Nejnovějším příspěvek do pignonovského cyklu je určen všem milovníkům inteligentní francouzské komedie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když chce člověk vidět nějakou nenáročnou, pohodovou komedii, tak Francis Veber je sázka na jistotu. Tohle sice nepatří úplně k tomu nejlepšímu, co natočil, ale těch 82 minut uteklo jako voda a pár vtipů se docela povedlo. Akorát jméno Francois Pignon pro mě bude asi navždy spojený s Pierrem Richardem. Ten herec, kterej tady hrál Francoise Pignona, mi přišel takovej nijakej. Pro mě byla nejzábavnější postava starýho doktora, kterýho hrál Michel Aumont. Škoda, že neměl víc prostoru. Je to tak za 3,5 hvězdy. Zaokrouhlim nahoru, protože ve filmu se hojně vyskytujou moje oblíbený auta - Renault Vel Satis a Peugeot 607. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Milá pohodová komedie o lásce, krásce a dobrém srdci, která je příjemně francouzsky neamerická, ať už humorem, dějem nebo elegantím provedením, sázejícím na dlouhou šňůru jemných vtípků, které se jen tak lehce vznáší příběhem a dávají dostastek času k tomu usmát se jim a pokochat se jejich vytříbenou chutí. A Elena, ta je opravdu ztělesněným snem.. :-) ()

Reklama

bogomira 

všechny recenze uživatele

Ještěže má francouzská komedie Francise Vebera, jinak by hůl nad ní byla dávno zlomená. Další jeho moc příjemnej filmik, kterej se ke mně dostal, opět potěšil a od začátku mě přiměl nasadit si úsměv, kterej mám ještě teď. Neproběhly salvy smíchu, ale to jsem ani nečekal a nevyžadoval. Na zlepšení špatný nálady jako dělaný. A proč "jako"? ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem narazila úplně náhodou kdysi v televizi ... A okamžitě se do něj zamilovala! I přes to, že je film značený jako romantická komedie, humor převažuje nad romantikou a to je přesně to, co se mi líbí. Dablér je opravdu výborný film se skvělýma hláškama, které je tak člověk nezapomene. Je sice pravda, že film nebyl úplně stoprocentní, hlavně mě maximálně štvala postava Emilie i samotná její představitelka Virginie Ledoyen. Samozřejmě to ale na odebrání hvězdičky není a proto filmu velmi ráda udělím všech pět. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný komentář Enšpígla na téma Francois Pignon. Dodávám, že je zajímavé, kdo může hrát Pignona a jak se dá pojmout. Richard i Villeret jsou především komici, i když někdy tak trochu smutní, kdežto Auteuila znám především z vážných filmů a nikdy bych neřekla, jak perfektním Pignonem může být v Kondomedii (to je ale idiotskej název). Asi to bude taky tím, že Pignon není až tak komická postava:-) A všichni představitelé Pignona jsou machři, kteří dokáží bravurně zahrát úplně všechno. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Terasa restaurace u paláce Chaillot, vedle které se nacházelo stanoviště parkovačů aut, byla falešná. Přesto se u ní zastavovali japonští turisté, kteří si tam chtěli rezervovat stůl. (Zdroj: Francis Veber: Ať to zůstane mezi námi) (Bernhardiner)
  • Během natáčení skočil ze střechy paláce Chaillot sebevrah. Nikomu jinému se naštěstí nic nestalo, nicméně některé herce a členy štábu dělilo od padajícího těla jen několik metrů. Někteří diváci, kteří netušili, že se nejedná o kaskadéra, začali tleskat. (Zdroj: Francis Veber: Ať to zůstane mezi námi) (Bernhardiner)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama