Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (412)

plakát

Den patriotů (2016) 

Tohle je hodně chabý i na Hollywood. Akční film a hláška miluji tě tu padne víckrát než v kdejakém romantickém filmu. A závěrečné motto? Láska vždy nad teroristy zvítězí. Američani.

plakát

Johančino tajemství (2015) (TV film) 

Možná kdyby pohádku nezprznil ten český dabing, byla by víc koukatelná. Aspoň za 3.

plakát

Barbora Poláková - Po válce (2017) (hudební videoklip) 

Tady je jediný odpad jménem Sharlay - inteligentní nahoněný bijec všehomíra.

plakát

Fantastická žena (2017) odpad!

Ano, transgender žánr se začíná rozjíždět.

plakát

Hudba Zdeněk Liška (2017) (TV film) 

Tenhle "dokument" byl spíchnutý hodně narychlo. Tvorba, dílo a život génia Zdeňka Lišky si zaslouží pořádný minimálně 2hodinový formát. A i tak by to bylo málo. Zde byla skoro třetina jen o Švankmajerovi - chápu, že jeho dílo Liška vynesl do výšin, ale v tak krátkém dokumentu se mělo spíše zaměřit na jeho tvorbu více globálně. Tvůrci zde např. zcela opomenuli zásadní hudební dílo Hříšní lidé města pražského a taky hudbu pro perského šáha, kterou Liška skládal v 70. letech na objednávku perského šáha Rézi Pahlavího a císařovny Farah v rámci oslav 2500 let perské říše. Což vůbec autor pan Klusák nezmínil, naopak ještě tvrdil, že jiné než filmové hudbě se Liška nevěnoval!!! Prostě narychlo spíchnutý odvar, který zcela jistě poctě Zd. Lišky sloužit nemůže. To už se o něm mnohem víc dozvíte v psaném medailonku Tomáše Baldýnského ZDE nebo v prvním takovém oficiálním dokumentu Petra Ruttnera z roku 2000. Je obrovská škoda, že o tomto géniovi nikdo nic pořádného ještě nenatočil a ještě větší ostuda, že jeho souborné dílo (nebo aspoň pořádný kompilát) v rámci nějaké speciální edice dosud ještě nevyšlo. Držím palce labelu Finders Keepers Records, který začal se soundtracky Spalovač mrtvol a Malá mořská víla, aby se nadále snažil Liškovo dílo vydávat, když u nás to nejde (vyjma Údolí včel a Markéty Lazarové, které vyšly i bez dochování původní zvukové stopy). --21th Century Fox-- Liškova hudba pro 21. století.

plakát

Divočina (2014) 

Kdyby tam nebyl ty prostřihy a flashbacky a mělo to nějaký děj, byla by to dobrá divočina. Takhle to je nicneříkající ptákovina.

plakát

David Gilmour v Pompejích (2017) (koncert) 

DG znovu dokazuje, že dělá jedny z nejlepších rockových show. Genius loci a déjà vu, které vás dostanou. Bravo, Davide! Live in Gdansk je ale lepší!

plakát

Zachraňte Edwardse (2010) 

Těžko hodnotit samotný dokument - ten je po filamřské stránce asi dobrý. Zato ústřední dvojice - jejich rozhodnutí samozřejmě chápu, ale byl by pro ně potrat větším utrpením, než vidět umírat milovanou dceru po 8 letech starostí??? Asi těžko...Myslet si, že jim ji pánbíček pomůže uzdravit je stejně blbě naivní.

plakát

Hurvínek a kouzelné muzeum (2017) odpad!

Všichni, od režiséra po producenta, by se měli veřejně omluvit za mrzačení klasiky. Jestli se na tohle dávají debilní nesmyslné dotace z EU, tak by vás hanba měla fackovat. Je to stejná zprasenina jako u Čtyřlístku.