Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (270)

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Ach, tak toto bylo opravdové zklamání. Téma by šlo, kdyby to po všech stránkách nebyl absolutní debakl, že nemá ani cenu se detailně rozepisovat. Jediné plus filmu bylo, že děj táhl člověka až do konce, ale obsahovou a dojmovou stránkou člověk zoufale trpěl. Nejednoho pak napadají úvahy, zdali to nespíchl Carter v posteli s Danielou Steelovou a nedostal do toho Alsheimera a mrtvici - klidně už tam mohla být ta Pamela, páč ta už tam jediná fakt chyběla. Ještě, že má David Duchovny stále kvalitní vlasový porost, to je tak asi poslední jistota a kvalitní markant filmu.

plakát

Alias (2001) (seriál) 

aka

plakát

Anděl zkázy (1962) 

Megahustotná čekačka na vovce a zvony, páč nelze od filmu odejít (ani na WC)!!!

plakát

Anna Karenina (2012) 

Artová verze, neznalci Anny Kareniny těžko dají děj.

plakát

Anne s E na konci (2017) (seriál) 

Skvělé moderní zpracování. Samozřejmě si člověk musel zvyknout, že je jsou to jiné postavy a jiné pojetí, ale po 2. díle si to člověk zamiluje a je to moc pěkné po všech stránkách. Trošku tvůrcům skřípe vztah Anna a Gilbert, nějak to nesedí a není to čitelné.

plakát

Archanděl (2005) (TV film) 

Craig rulez!! Mít takovýho profesora, tak mám samý!!!

plakát

Babí léto (2001) 

Výborný film co si na nic nehraje, protože narozdíl od jiných "novějších" čr filmů ani nemusí. (Dokonalé herecké výkony jsou bez diskuze.)

plakát

Báječní a bohatí (1987) (seriál) odpad!

Tento seriál je vrcholné dílo mýdlařského průmyslu, kdy mladí a neklidní hlavní hrdinové, navštívivší Santa Barbaru, konečně dospěli na vrchol amerického snu a stali se z nich opravdoví báječní a bohatí američtí vlastenci - elita amerického národa.

plakát

Barry (2018) (seriál) 

Dost dextroidní, ale fakt funny. Dobrá hlavní postava, prima učitel a dokonalá policistka.