Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

Celé kino se průbežně pochechtávalo, to je myslím jasný ukazatel, že nejde o špatný film. Už na první díl se příjemě koukalo a následující se podařilo Vyvařit chuťově podobně tentokrát s příchutí bláznivého koření. Prostor pro zlepšení tam je, třeba to dotáhnou třetím dílem :).

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Pokud máte rádi Star Wars, Pána prstenů a komiksy: Aquaman a ztracené království je dobrá volba. Epické efekty, silné ženy, žertovní muži, všechno to umí. Že jsou ty Vánoce davám čtyři hvězdy 😎

plakát

Spolu (2022) 

Na to, že je to český film a hutné téma, povedl se příběh nepřepálit a toho si vedle silných příběhů a perfektních hereckých výkonů cením. Otázka je kdo byl více psychicky narušen. Od filmu jsem nic nečekal a o to více jsem byl příjemně překvapen.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Neo a Trinity - Ano; bullet time - Ano; Kung Fu - Ano; akce a akce a akce - Ano; takže proč ne?

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Po Infinity War jsem byl zvědavý jak se Avengers podaří napravit jejich prohru a až do závěrečné bitvy jsem byl spokojený. Celkově jde o velice zdařilý film, to jak se tvůrcům podařilo skloubit tak velké množství postav bylo skoro ukázkové. Teď přichází ALE, ale jako milovník HAPPY ENDů nemohu být spokojen. Super hrdinové jsou od toho, aby zvítězili prostě vždy a tyhle pokusy s temnotou sem podle mě prostě nepatří -1 hvězdička. Ač se dařilo vpravit všechny možné emoce do tohoto filmu THOR je prostě přes čáru a hrátky s časem mi připadají jako ukázkové přetažení nápřahu, zajímal by mě rozbor v BBT :-) - 1 hvězdička. Celkově jsem Avengers zklamán už od Civil war, Infinity war tomu nasadilo korunu a Endgame moje zklamání neukončil. Doufám, že ukončil aspoň tuhle slepou uličku vývoje příběhu.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Těšil jsem se na tenhle film hodně, proto jsem takové zklamání nečekal. Během několika minut se najednou ze všech několik let piplaných superhrdinů, stali bezmocní blbečci. Pro mě se celý vesmír dokonale pohřbil a nemám ani chuť jít na další Marvelovky.