Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (9 996)

plakát

Bylo nebylo jedno studio (2023) 

Všechny animované legendy v jednom filmu. Příjemné s velmi nostalgickou atmosférou.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku - Série 3 (2007) (série) 

Stále vynikající, parta jde stále kupředu a přestože se řeší svatba nebo stěhování, seriál to nijak neničí a to co mají fanoušci rádi, zůstává.

plakát

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023) 

To nejlepší z filmového komiksu od dob Raimiho druhého Spider-Mana. Vizuálně mistrovský, dech vyrážející a oku lahodící gejzír nápadů, který by vydal na několika sériový seriál a který nemá obdoby ve hraném i animovaném filmu. Příběhově soudržný, vtipný, dojemný i akční s minimem hluchých míst navíc s tolika zajímavými postavami, že by se kdejaká komiksová série měla učit, jak se pracuje s postavami. Vše okořeněné fantasticky ladícím soudtrackem a fantastickým originálním dabingem. Co vytknout? Maximálně, že se toho na obrazovce často děje tolik, že to divák nemá šanci pobrat, což na druhou stranu podporuje mnoho dalších shlédnutí, které divák rád absolvuje. Spider-Man: Napříč paralelními světy je fantastický film, který není pouhopouhým, skvěle vypadajícím animákem, ale prvotřídním blockbusterem, který v roce 2023 drtí absolutně vše, co se dostalo nejen na velké plátno a těším se co bude dál a to nejen k velmi otevřenému konci.

plakát

Filmy našeho dětství (2019) (seriál) 

Velice pěkně zpracovaný dokument o legendárních a mimořádně úspěšných filmech. Nejedná se pouze o soubor mluvících hlav, ale vše je svižně a vtipně sestříhané se spoustou zajímavých informací a často i vyloženě dojemné, zvláště pokud máte k daným filmům vztah.

plakát

Barry - Série 3 (2022) (série) 

Pro mě zatím nejlepší série. Občas až neuvěřitelně vtipně vypointované scény a jako vždy nejedno překvapení. Barry pořád funguje na výbornou, což je u třetí série překvapivé.

plakát

Ztraceni - Série 1 (2004) (série) 

Geniální úvod legendárního seriálu, který se bohužel utopil v egoismu tvůrců, kteří nevěděli, kdy skončit. Ale první série je jedním z nejlepších seriálových zážitků se kterými jsem měl tu čest.