Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Obsahy (9)

Léto ve zlatém údolí

Léto ve zlatém údolí (2003)

Poválečné Sarajevo plné zkorumpovaných podnikatelů, politiků a ostatních, kteří si z neutěšeného stavu, v němž se nachází celá společnost, dokáží udělat vlastní zlatý dúl. Tento stav zažívá i šestnáctiletý Fikret Varupa, jenž je na pohřbu svého otce, který je pro muslimy posvátný a znamená vzájemné smíření a rozloučení se s mrtvým, konfrontován s Hamidem, který vyžaduje splacení otcova dluhu, který automaticky přechází na syna. Začíná tak příběh, který vykresluje nálady a situaci v celé bosenské společnosti, kde korupce, chaos, nepoctivost a černé obchody mají zelenou. Fikretovy svízelné situace se rozhodnou využít dva zkorumpovaní policisté, kteří mu nabídnou výnosný obchod tím, že unese dívku bohatého podnikatele.

Bez mužčin

Bez mužčin (2011)

Cestujícím večerního letu odložili let až na druhý den ráno. Čtyři z nich se setkávají v autobuse jedoucím do města - dvě pasažérky, které se ve městě chtějí ubytovat, a dva opilci, kteří jednu z nich obtěžují a druhá ji před nimi zachrání. Film sleduje osudy žen, vyjde najevo, že jedna se po 20 letech rozvedla a druhá utekla od ženicha. Oné moskevské noci je čeká několik zkoušek, především ta, že kvůli smrti dvou obtěžujících opilců v autobuse je hledá policie.

Nezaměstnaný

Nezaměstnaný (2011) (amatérský film)

Film z doby nedávno minulé o tom, že o práci se dalo přijít i jinak než z ekonomických důvodů.

Noční jízda

Noční jízda (2011) (amatérský film)

Řidič udělá v průběhu služební cesty tradiční chybu - nabere osamělou stopařku.

Standardní situace

Standardní situace (2010) (amatérský film)

Fotbalové utkání na obrazovce i v baru.

Kačeli

Kačeli (2008)

Profesionální voják, jehož definitivně po mnoha odchodech opustila manželka s milencem, je při akci vážně raněn. Zranění mu však přinese novou lásku - učitelku jeho syna. Vzpamatovává se z odchodu manželky, z výchovy syna, na kterého je rázem sám a zjišťuje, že je schopen mít nový vztah. Manželka si uvědomuje svoji osudovou chybu a chce se vrátit k rodině zpět. Vezme ji zpátky a odpustí jí? Dá šanci nové lásce nebo se vrátí k té, která ho ranila?

Tot, kto gasit svět

Tot, kto gasit svět (2008)

Už druhým měsícem řádí v Petrohradě sériový vrah. Každou středu se jeho obětí stane dospívající dívka. Atmosféra by se dala krájet, všude je cítít strach rodičů, kteří se bojí o své dcery. Vyšetřovatelem vražd se stane kapitán Petr Mojsejev (Alexej Guskov), kterého vyšetřování přivede až do oblastního města Světlogorsku, kde mu vrah dá najevo, že je blízko a že příští středu se chystá vybrat si další oběť.

Vrag nomer odin

Vrag nomer odin (2008)

Úspěšný podnikatel kdysi dávno uvěřil pomluvě, že jeho těhotná přítelkyně nečeká dítě s ním, nýbrž s jiným. Opustil ji. Po čtyřiadvaceti letech se rozhodne, že svoje dítě najde. Přestěhuje se do její blízkosti a postupně se s ní seznamuje, ale jeho dcera, která nemá tušení, že je to její otec, se do něj zamiluje.

V ožidanii čuda

V ožidanii čuda (2007)

Příběh mladé dívky věřící v zázraky, o kterou se muži nezajímají. V práci jí kradou její nápady, pro mnohé je divná a nezajímavá. Přes to všechno nepřestává věřit v prince na bílém koni. A ten se náhle objeví.

Reklama