Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (796)

plakát

Modrý zázrak (2021) 

Mám rád filmy na motivy skutečných událostí. Tenhle navíc není vůbec špatně natočený.

plakát

Na nože (2019) 

Klobouček dolů. Skvělá Aghata Christie, či Rian Johnson.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Jeden z nejgeniálněji napsaných příběhů. Originální příběh, dobře natočený a celkem slušně zahraný. Takovy švédský Jára Cimrman křížený s Josefem Švejkem. Prakticky se na něj dívám snad každý rok. Už tak po páté...

plakát

Queen v Budapešti (1987) (koncert) 

Téměř zázrak v tehdejším východním bloku. O kvalitě hudby Queen nemá smysl psát, bylo by to nošení sov do Atén. Navíc tady na vrcholu. Co vím tak to bylo 2. vystoupení britských hudebníků ve východním bloku po Eltonovi Johnovi, který vystoupil 24. dubna 1984 v Havířově na zimním stadionu, na což rovněž vzpomínám se slzou v oku.

plakát

Dívka z údolí (2020) 

Nemám rád muzikály, nemám rád naivní, prvoplánové teenegerovské filmy... Tenhle film je přesně to, co moc nemusím. Přesto to nějak fungovalo. Možná proto, že jsem v 80's chodil na diskotéky a všechny ty písničky znám. Pravda, tady jsem obvykle musel chvíli poslouchat než jsem je poznal, protože jsou tady nahrané s úplně jiným aranžmá, ale pořád mi mají co říct. Určitě jsem dal 2* navíc za nostalgii, ale 60% myslím poctivých.

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

Měl jsem možnost vidět premiéru na FFP v roce 1976. Všechny hry i filmy z pera mistra Járy Cimrmana jsou klenot Rakousko-uherské kultury.

plakát

Temný Kraj - Loupežníci (2017) (epizoda) 

Natočeno podle relativně nedávné skutečnosti. Vraždy spáchané manžely Stodolovými. I ty přehmaty PČR jsou autentické. Více tady: https://www.mall.tv/extremni-kriminalni-pripady/stodolovi-nejhorsi-seriove-vrazi-v-nasich-dejinach-policie-ale-pri-vysetrovani-absolutne-selhala

plakát

Temný Kraj - Série 1 (2017) (série) 

Za mě je to super kriminálka. Loupeřníci... Natočeno podle vražd spáchaných těmi zmrdy, pardón, manžely Stodolovými.