Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Grandhotel (2006) 

Stejne jako vzdycky. Ondricek si z predlohy vybral jen zakladni pozadi, na kterem si prehrava vice ci mene povedene vtipky. Film zachranili jen herci, kteri, ac neni vetsinou co hrat, prece jen neco ukazali. Zvlaste ve scenach, kde neni videt tak urputna snaha o okamzitou vtipnost, coz je bohuzel pripad jen tech, kde se skorro nemluvi.

plakát

Punk jako životní postoj (2005) (TV film) 

Skvely dokument spracovany az s nepunkovou dokonalosti. Snad jen mohlo byt nekterym kapelam venovano vic casu a meli tam byt Joy Division.......ale to by pak melo 4 hodiny

plakát

Pravidla lži (2006) 

Vyborni herci, velmi dobre natoceno......jen by to chtelo trochu nosnejsi pribeh. Historky z fetacke minulosti jsou sice natoceny pusobive, ale do celovecerniho filmu by to chtelo neco vic. A Klara Issova je tak hroooozne vazna:)

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Rodinna komedie NEBO film o nonkonformnich lidech....nikdy vice prosim dohromady

plakát

Potomci lidí (2006) 

Natocene skvele, zvlast vypichuju scenu v autech s utocicimi gangstery, ale nic navic to neprinasi. Zvlast ke konci to je jen sled hezkych, ale taky ne zas tak napaditych akcnich scen. Jak uz tu nekdo rekl, byla by to svela pocitacova hra. Jako film pekne, ale za mesic o tom nevim.