Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Oblíbené seriály (5)

Přátelé

Přátelé (1994)

Chandler forever :) Nejlepsi komedialni serial pro me navzdy.

Akta X

Akta X (1993)

Tak na tomto jsem vyrostl. Patřim k těm největšim fanouškum seriálu a Mulder a Sculleyová jsou pro mě nedotknutelní. Neznám seriál, který by uměl lépe vykreslit tajuplnou atmosféru jako Akta X. Seriál, ve kterém záhady zůstávají záhadou právě proto, že epizody nemají jasné vysvětlení. Seriál, ve kterém záleží jen a pouze na výše uvedeném a ne na tom, zda má hlavní protagonista dobře nafoukané vlasy. O Gillian a Davidovi neni treba diskutovat. Jednoznačná pětka a díky za něj! Zajímavý. 30. nejoblíbenější seriál celkově tady. Když si dáte seřadit seriály žánru sci-fi v žebříčku je až 24. jen v tomto žánru podle hodnocení.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Super do momentu, než se tam začaly množit partnerky. Začlo se to trochu ředit tim ženskym humorem, kterej mě tolik nebaví. A vzalo nam to úchylnýho Howarda. Ale po Přátelích jednoznačně nejlepší komediál.

Gomora

Gomora (2014)

Dost možná třetí sérií končim. Nemam chuť se koukat dál. A i si myslim, že se to tím vyčerpalo a s koncem té jedné postavy to mělo skončit. A zas a znovu se potvrzuje, že aby mě film/seriál dostal, musí mě dostat hudba. Edit: oujé chci 5. sérii :D Edit editu: v pátý sérii měl být ten scenář úplně jinej. Nesedlo mě to tolik. Od čtvrté sérky to šlo lehce dolu, ale i tak nejlepší mafiánskej seriál, kterej uvidim určitě vícekrát.