Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (33)

plakát

Andrew - člen naší rodiny (1999) 

Chápu, že někteří lidé když viděli tento film tak očekávali spíše sci-fi než velmi citlivý film a já jim to nezazlívám. Holt někdo není na romantické filmy. Já když vidím tento film tak mi i ukápne slza :). Jenom mám menší výtku k popisu filmu, protože jak je napsáno že když se Andrew vrátí ze své cesty kde hledal podobné jemu a že s malé slečny se stala dospělá žena, tak to omyl. Protože ta dospělá slečna není Amanda ale její vnučka Portia. Bohužel nevím kdo tyto popisy spravuje tak to píši sem :).

plakát

And While We Were Here (2012) 

Další skvělý film u kterého si přeji aby neskončil. Příběh je napsaný opravdu uvěřitelně. Není to klasické americké kliše, není to žádný extrémní doják, u kterého by tekly slzy proudem. Je to prostě krásný film, který se netočí každý den. Vím, že ne každý má v oblibě takové normální filmy ze života. Ale tenhle film je tak skvěle zpracovaný, čekáte něco víc, ale pak zjistíte že vlastně je to přesně ze života a že vlastně něco navíc by bylo zbytečné. Nechápu hodnocení některých uživatelů. Rozhodně to není odpad, ale názor každý může mít jiný. Ale 56%???!!!! já bych dala rozhodně 80%

plakát

Atlas mraků (2012) 

Ve filmu jsem se hodně ztrácela a proto ještě nehodnotím a podívám se na film ještě jednou

plakát

Bez kalhot (2012) 

Film doporučuji pro dámské jízdy :D určitě je se na co dívat plus skvělý příběh

plakát

Dítě z Marsu (2007) 

Rozhodně dávám plnou palbu hvězdiček, za skvělé zpracování filmu a přiběhu který vás musí chytnout za srdce. Jak je dětská fantazie obrovská je neskutečné a myslím že mnoho z nás na tohle období už zapomělo, jak jsme uměli si cokoliv v hlavě vytvořit. V tomhle případě si "Dítě z Marsu" vymalovalo svět podle sebe, aby dokázal přežit v trvdé realitě.

plakát

Elektra Luxx (2010) 

Skvělé pokračování filmu ženy v nesnázích, které rozvíjí děj pouze jedné postavy. Nevím proč vzniklo pokračování pouze o Elektře Luxx ale určitě se to povedlo i když opět mohlo být lepší filmové zpracování.

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Tomuhle filmu se opravdu může říkat umění na úrovni. Navíc je to film tzv. pro celou rodinu, nejvíce mě naprosto dostal velmi dojemný konec. Tento film dává divákovi prostor nad vlastní představivostí a nechá jej aby si sám udělal obrázek. Tolik oscarů si tento film opravdu zasloužil.

plakát

Hurá do basy (2006) 

Hned první co mě uhodilo do očí byla jedna z prvních scén kdy jede v autě ale bohužel klíče v zapalování chybí....myslim že je to dost podstatný problém :)

plakát

Chlapectví (2014) 

Rozhodně dávám plný počet, už jen pro to že film se točil dvanáct let. Pocta za vytrvalost. Další obyčejný příběh, jedné obyčejně neobyčejné rodiny. Prostě tyhle příběhy mě baví. Skvělé obsazení, hlavně jsem ráda, za to že se to natočilo se stejnými herci, u jiných filmů se prostě najde někdo podobný, který hraje starší verzi.

plakát

Jeden den (2011) 

Jenom malý dodatek k obsahu.....není to o to že by spolu trávili jenom jeden den v roce, ale pouze to ukazuje události z jednoho dne v roce dvou lidí. Jinak film mě totálně dostal. Jeden z mála filmů, které si ráda pouštím znovu.