Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (6)

plakát

Bite Me (2010) (seriál) 

Poloamatérské dílo inspirované hrou Dead Rising jsem si jakožto fanoušek této hry a vesměs všeho co se týká zombíků nesměl nechat ujít a nakonec jsem si ho oblíbil a denně doufám v další pokračování, Zajímavý a zároveň v mnoha případech vtipný scénář o tom jak se třem mladíkům z Los Angeles povede úspěšně bojovat s nákazou, při které se obyvatelé města mění v krvežíznivé potvory, které zajímá jen sežrat pár těch mozků nic netušícím obětem a to vše jen díky počítačové hře. Sem tam by se mohlo objevit trošku víc akce, ale na druhou stranu jak již bylo řečeno jde o poloamatérský počin a již takhle musí být náročné udělat pár zajímavých speciálních efektů, aby to nevypadalo jen jako nějaká plácaná pro děti. Jediné co bych tomuto (jinak mistrnému dílu a to hlavně díky nápadu) mohl vytknout, je to, že titulky celkově trvají skoro stejně dlouho jako celý díl a tudíž jsme rádi pokud celkový děj má v jedné epizodě alespoň 10 minut. Ale jinak dávám pět hvězdiček.

plakát

Czech Made Man (2011) 

Od tohoto filmu jsem si moc nesliboval a nakonec jsem ho shlédl jen přes velké doporučování od přátel a čemuž jsem se hodně divil mi opravdu vzal dech a zvlášť fakt o tom že je podle skutečné události mě doslova uzemnil a utvrdil v tom že i když je člověk na dně, vždy se najde řešení a v jednom z mnoha případů je toto řešení správné a v dlouhodobém měřítku velmi ovlivňující život a směr, kterým se bude dále ubírat. Gestikulace a chování Jana Budaře v tomto filmovém díle byly většinu času poněkud zvláštní, ale jeho vtípky tomu rozhodně dost přidaly na atmosféře a v globálním měřítku se z toho stala dech beroucí podívaná, která byla poměrně rozporuplná a zanechala ve mně smíšené pocity, ale ať to vezmu z jakéhokoliv hlediska, nemám tomu co vytknout a rozhodně bych tento film doporučil (již se tak také stalo) svým přátelům, ale nejen jim.

plakát

Drive (2011) 

Sice je tento rádoby umělecký kousek hodnocen jako jeden z top 130 nejoblíbenějších filmů, ale pro mě to byla od začátku do konce nuda a utrpení a neustále jsem byl nucen sledovat hodinky a modlil jsem se v to aby už byl konec. Začátek byl dost zajímavý a slušně mě navnadil na skvělou podívanou, ale to bylo asi tak to jediné a minutu od minuty to šlo jen z kopce a přestávalo mě to bavit. Špetka adrenalinu, akce, aut a čas od času takové té atmosféry kdy člověk čeká co bude a nakonec z toho stejně není nic to už nezachránila. Chování rádoby všímavého, tichého a starostlivého hlavního herce Ryana Goslinga a jeho více než občasné výrazy jako by byl včerejší a duchem nepřítomný tento film pohřbily nadobro. Jeho motto které se zdá jakoby nemělo hlavu ani patu mohli scénáristé rovnou zahodit, tohle mi připomnělo s hodně velkou nadsázkou Kobru 11 naruby ve které by všichni byli pod vlivem omamných látek. Dávám proto jednu hvězdu a to za dobrý nápad, ale bohužel mizerné provedení.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Geniální seriál o mladých lidech z Manhattanu v New Yorku aneb jak (ne)vypadá život v Americe. Obsazení bylo vybráno opravdu brilantně a všem hercům jejich fiktivní role opravdu věrohodně sedly. Obzvláště Neil Patrick Harris a jeho hlášky které jsou legen... počkejte si ... dární, je skvělá kombinace a navozuje to komediální atmosféru, která dokáže pobavit snad opravdu každého. Allyson Hanniganová (Její nejznámější role byla v sérii Prci, Prci, Prcičky kde hrála půvabnou mladou milovnici hudebních táborů Michelle) se do role (alespoň z mého hlediska) mírně přihlouplé sexy Lily opravdu náramně hodí a dokazuje tím že po herecké stránce má co nabídnout a dokáže nesmírně zaumout. Mě osobně zvláště dost pobavily scény ve kterých mladí Ted, Marshall a Lily si dávají "bagety" jelikož jsem nyní ve věku, jako byli v té době oni.

plakát

WrestleMania I (1985) (pořad) 

Naprosté počátky profesionální kaskadérské wrestlingové show. Bylo opravdu příjemné sledovat tuto podívanou v naprostých začátcích a opravdové chvíle nostalgie nastaly při zápasech ve kterých se objevily opravdové legendy tehdejší WWF jako například Hulk Hogan, Jimmy Snuka, Roddy Piper nebo Junkyard Dog. V zápase kde proti sobě nastoupili Hulk Hogan & Mr.T proti Jimmy Snukovi a Roddy Piperovi se dokonce objevil i Muhammad Ali jako rozhodčí.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Co se týče tohohle žánru, naprostý skvost. Nejdřív jsem to jen tak přehlížel a moc se mi do toho nechtělo, ale nakonec jsem se přemluvil a zkouknul to a naprosto mi to sebralo dech, zvlášť konec první série, kterou jsem dokoukal před pár minutami. Až na ty efekty, které sem tam nebyly nic moc, ale v celkovém měřítku, to rozporuplný příběh plný zvratů naprosto vyrovnal a já nemůžu jinak než hodnotit pěti hvězdami. Od druhé půlky první série, jsem se od toho nemohl odtrhnout a přál jsem si aby šlo koukat rychleji, protože jsem se nemohl dočkat konce, jak to všechno dopadne. Opravdu dech beroucí a nemám ani slov abych popsal svoje pocity po dokoukání. Andyho Whitfielda je obrovská škoda... Opravdu mě mrzí, že si nezahrál ve třetí sérii R.I.P. Doufám že si na Liama McIntyra ve třetí sérii coby Spartaca zvyknu, ale rozhodně se na to těším jako malý kluk na Vánoce. 95%