Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Jen o rodinných záležitostech (1990) 

Tady mě naprosto dostal Rodenův výkon alias sadistickej důstojník tušim že StB? To není tak podstatný. Dál ani nevim co k tomu říct, snad jen - odporná doba.

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

Tohle je naprosto skvělej film. Já nevim co k tomu dodat, hlavně nechci opakovat něco co tu napsali ostatní (i když pravda, nečetl jsem to). Ale něčím mě uchvátil, nejvíc asi příběhem, protože se mi ve filmech vždycky líbily role nějakých podvodníků co si žijou fajnovym životem. Je to vynikající film a stojí za shlídnutí :)

plakát

Zaříkávač lží (2014) (amatérský film) 

Teď jsem to zkouknul a musim říct, je to silnej příběh...

plakát

Vyvrženci pekla (2005) 

Zvrácený, šílený, místama možná přehnaný ale pořád takový reálný. Trochu mě napadá jestli Rob Zombie neutrpěl někdy nějaký trauma, že ho napadlo dát tohle na plátno. Film rozhodě 18+

plakát

Forrest Gump (1994) 

Výtečný film. Trochu romantický a smutný, zároveň se světlými (vtipnými) momenty. Ukazuje to vlastně příběh kdy někdo kdo je hloupý snadno něčemu uvěří, zároveň se mu ve spoustě věcech daří, až na to aby byl se svou životní láskou Jenny. Také se mi líbí to poukázání na historické události a jak to jak je Forrest nechápal a všechno to bral pozitivně, případně doslova. Také to ukazuje že peníze nejsou všechno, zvláště pokud nejsme šťastní a také to, co se z dítěte může stát když je otec alkoholik a nejspíše své děti sexuálně obtěžuje (aspoň to jsem si myslel, nic jiného mě nenapadlo - napadlo mě to u té scény kdy Forrest říká ,,měl je asi moc rád, pořád na ně sahal a hladil je"). Je to výborný, leč místy smutně romantický film. Na konci filmu se mi chtělo skoro brečet. 5 hvězdiček.

plakát

Perníková věž (2002) 

Docela se mi to líbilo, příběh se mi líbil, scény taky, pár vtipnejch momentů. Rozuzlení příběhu bylo pro mě nečekaný, ale nakonec se to dalo čekat (tak smažky že jo).

plakát

Until the Light Takes Us (2008) 

No a tak nějak po shlídnutí tohodle dokumentu jsem začal poslouchat víc a víc black metalovejch kapel, hlavně ty co jsou tam zmíněný. Je to hodně dobrej dokument, mě hodně zaujal, je tam dobře přidaná hudba - hodí se tam kam jí autoři dali, ale hlavní na tom dokumentu jsou ty informace, taky ta ukázka dobovejch záběrů a fotek. Docela to ovlivnilo můj hudební vkus abych pravdu řekl.