Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Má to chyby, má to mezery, pro nečtenáře a nehráče asi totální mišmaš...ale dala jsem 5 hvězdiček proto, že jsem ráda, že konečně přišla i filmová verze a já si tak mohla v klidu sednout do gauče a vychutnávat si fantasy servoš, který znám ze hry a knihy... a český dabing byl náhodou kvalitní. A ten song? Boží... "Tak dej groš zaklínači, ...hmmmm"

plakát

Kaštánek (2021) (seriál) 

Velice svižná napínavá detektivka. Slupla jsem to během jednoho dne, prostě totálně návykové :) Doporučuji.

plakát

Cesta do Ameriky 2 (2021) 

Ach to je tak špatný, že nám to opravdu zkazilo odpoledne :D Proč jsem já proboha nejdřív nekoukla sem na recenze :D S komentáři a hodnocením, bych se na to nekoukala a ušetřila bych si čas. Velká chyba! Je mi líto, že tak pěkný starý film, byl přetvořen do takové hrůzy.

plakát

Elita (2018) (seriál) 

Hej Rio a Denver jsou zpět a hned v prvním díle by člověk zapomněl, že tohle není Papírový dům :D Uvidíme jak se tento seriál vyvrbí, ale zatím good, za tři hvězdy.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Tak dlouho jsem se u českého filmu nenasmála. Super oddychovka, a protože je to po dlouhé době vydařený český film, tak budu štědrá a dávám 4*. Myslím, že se mnou celé kino souhlasí, vzhledem k tomu, jak se všichni řehtali.

plakát

Pasažéři (2016) 

Cekala jsem, ze to bude dalsi prumernakova scifi, ale nakonec je to velice vydareny Akcno-romaticko-komedy scifiiii, kdy jsem se zasmala, "pobrecela" :D, drzela pesti a nedockave chytala sedacku v kine, jak to dopadne... Uzasny film, ktery si urcite znovu pustim a nemuzu dat min jak 5* pac jsem odesla okouzlena..a popcorn za to nemuze :D

plakát

Polednice (2016) 

Doufám, že to viděla sociálka :D Ba ne, zajímavý psychologický film s krásným českým prostředím, ale příběh je nedotažený do konce, chtělo by to větší hloubku..

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Hezké záběry, nádherná krajina, pěkný námět, ale.... Příšerný dialog - jak když se baví kamarádky na tržnici, nikoliv dialog dobové pohádky, herečka nevypadá zrovna jako mladá dívka, a ta kukuřice :D Ta to zabila :D

plakát

Dárce (2014) 

Blbost, blbost.... a to jsem si nejdřív přečetla knížku, která ne že mě nadchla, ale řekla jsem si fajn, není to zas až tak špatné, ale film? Úplně zmrvený!

plakát

Dračí prsten (1994) (TV film) 

Jako malá jsem tuhle pohádku zbožňovala :)