Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené seriály (6)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Jeden z nejlepsich serialu, ktere jsem kdy videla :-) od prvni sekundy prvniho dilu az do prozatimniho konce :-)

Fullmetal Alchemist: Bratrství

Fullmetal Alchemist: Bratrství (2009)

Anime - japonská pohádka, beze smyslu.. Dělají hloupý věci a vůbec, nebudu se na to nikdy dívat. OMYL! Nerada přiznávám, když nemám pravdu, ale tady jsem se teda sekla pořádně. Ještě do žádného seriálu jsem se neponořila tak, jako právě do Fullmetalu. Od filmů a seriálů zkrátka očekávám hlavně příběh. A když vás po 3. dílu něco chytne takovým způsobem, že jste ochotni kvůli tomu zůstat vzhůru až do časných ranních hodin, asi je prostě někde něco jinak. Toto anime si zkrátka svých 5* zaslouží a kdyby bylo možné dát jich víc, dala bych je. Skvělý příběh, výjimečné sourozenecké pouto, spousta zvratů! PARÁDA!

Šingeki no kjodžin

Šingeki no kjodžin (2013)

Pohodovka.... Vesnička, v ní malý kluk s kamarádkou, nosí dříví.. pár vojáků kolem nějakých vysokých bran... Do pr*ele! Co tam nahoře dělá ta ohromná hlava, vypadající právě jako ta, kterou známe z hodin biologie?!? Tak asi tohle mi naskočí při vzpomínce na první díl tohoto velmi akčního anime. Nemám ráda krev a násilí.. Tady toho bylo až přemíra, ale nešlo primárně o to. Spíš o otázku PROČ??? A ODKUD??? Proč tam jsou a kde se berou? Doufám, že bude pokračování a já se budu moci znovu nechat strhnout akcí, příběhem a popustit uzdu svým emocím :)

Černé zrcadlo

Černé zrcadlo (2011)

Dlouho jsem přemýšlela, co bych k tomuto seriálu napsala aniž bych musela prozradit obsah.. Když se řekně Black mirror, první semi vybaví S01E01. Po shlédnutí tohoto dílu jsem si myslela, že už další díly nikdy neuvidím, protože jsem byla šokovaná, znechucená, snad i trochu vyděšená. Nicméně, zvědavost zvítězila a byla jsem moc ráda. Vážně moc povedený, zajímavý a poutavý seriál o výhodách a nástrahách moderní techniky. Opravdu stojí za to shlédnout!!!