Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (59)

plakát

Lepší pozdě nežli později (2003) 

Perfektní romantická komedie, Jack Nicholson a Diane Keaton jsou naprosto úžasní, skvěle spolu ladí, krásně to mezi nimi jiskří, vtipné dialogy sviští v příjemném tempu....Druhá polovina už trochu postrádá onu svižnost, ale  závěr je za mě top. Lepší pozdě nežli později patří mezi mé nejoblíbenější romantické komedie, které se nikdy neomrzí a vždy pobaví a potěší....

plakát

Příliš osobní známost (2020) 

Ačkoliv se zpočátku zdálo, že půjde o další tuctovou "romanťárnu", ve druhé polovině dojde k celkem rapidnímu zlomu a děj se změní v emociálně vypjaté drama - za zmínku stojí hlavně scéna u večeře, kterou připravil opilý otec, ve které exceluje Valentýna Bečková v roli Terezky. Co se týče hereckého obsazení, myslím, že všechny představitelky ženských rolí se svého úkolu zhostily více než dobře. Petru Hřebíčkovou mám v těchto rolích ráda, hraje je často a působí velmi přirozeně, Eliška Balzerová je vždy skvělá, ať už ve vtipné nebo vážnější rovině, Tatianu Dykovou moc nemusím, ale tady v té roli se mi překvapivě líbila a malá Valentýna Bečková byla úžasná. Představitelé mužských rolí byli také myslím typově vybráni velmi dobře. A konec filmu byl stručný, ale zároveň velmi výstižný a dojemný. Film se mi líbil, protože měl jak vtipné, tak dramatické momenty.

plakát

Zakleté pírko (2019) 

Pohádku jsme viděli v předpremiéře v čase Vánoc a moc se nám líbila. Děj měl spád, hezky plynul, nebyl překombinovaný, hudba adekvátní ději. Hereckému obsazení také nebylo, co vytknout...A Lukáš Pavlásek v roli vodníka byl úžasný, tato role mu opravdu seděla. Za mě velmi povedená pohádka pro chvíle pohody.

plakát

Šťastný nový rok (2019) 

Nic jsem neočekávala a možná právě proto jsem byla velmi mile překvapená. Za mě je Šťastný nový rok hodně povedená romantická komedie, která nepostrádá vtipné momenty. Vše tak nějak lehce plyne v celkem svižném tempu a krásně to celé zapadá do tohoto vánočního období. Přiznávám, že sa mi to naozaj páčilo, takže asi budu také patřit do oné zmiňované cílové skupiny. Pobavila jsem se, příjemně odreagovala....a o tom to je, prostě oddechovka jako vyšitá.

plakát

Vlastníci (2019) 

Možná, i díky komentářům zde, jsem měla asi velká očekávání, ale ta se tedy nenaplnila. Začátek vypadal celkem slibně, svižně, ale pak se děj začal nějak divně táhnout a konec tomu vůbec nepřidal.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Příšerné, zbytečné. Gottova slovenština úplně neskutečně tahá za uši, trapné dialogy, děsná hudba a písničky....prostě vše špatně. Myslím, že hlava bude bolet každého, kdo se na tento paskvil podívá.

plakát

Psí poslání (2017) 

Moc hezký rodinný film, který dojme především pejskaře, kterým odešel jejich čtyřnohý miláček do psího nebe. Je to příběh jednoho psa, který se postupně reinkarnuje do několika dalších psů a nakonec se opět shledá se svým prvním milujícím pánem. Zajímavě natočené, občas, no vlastně docela často, mi tekly slzy, ale myslím, že nechat vyplavit emoce je někdy třeba a konec konců byly tam i úsměvné momenty, takže ty emoce byly chvílemi jako na houpačce, ale film se mi moc líbil a kdo ví, třeba se mi ta naše buldočice také jednou vrátí v nějakém jiném psím těle....

plakát

Johnny English znovu zasahuje (2018) 

Johnny English do třetice rozhodně nezklamal. Jednoduché, svižné, vtipné, oddechové...Já se bavila.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Po zhlédnutí ukázek z filmu jsem nic moc nečekala, ale jsem velmi ráda, že jsem nedala na první dojem a na film se vydala. Od začátku až do konce to byla velmi povedená, oddechová a hlavně opravdu vtipem protkaná komedie, u které se skvěle bavilo celé kino. Výborné je i herecké obsazení. Nejvtipnějším článkem je rozhodně rodinka nejstarší dcery Marcely v podání Terezy Kostkové, Ondřej Vetchý je jako její partner Karel naprosto jedinečný a všemu skvěle sekundují jejich synové. Tuto komedii rozhodně doporučuji, je to perfektní oddechovka s dobře napsaným nápaditým scénářem, u které se výborně odreagujete.

plakát

Krásná pokojská (2002) 

Příjemná, nenáročná romantická komedie, jednoduchý děj, sympatická ústřední dvojice. Ano, je to možná až moc pohádkově sladké, ale proč si občas nedopřát něco oddechového, u čeho se můžete zasnít a nemusíte nic řešit. Báječně jsem si u toho odpočinula.