Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (9)

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

Tak to bylo obrovské zklamání, klouzání po povrchu, plytká zápletka, schematické postavy, nepřesvědčiví herci, bídná režie - absolutně mne to nevtálhlo do děje, tohle se takhle nikdy a nikde nemohlo stát - i když se to tak chtělo tvářit - bylo to umělé, neuvěřitelné a chabě vymyšlené. Trochu ztráta času! Ale je dobré vidět, za co lze získat Zlatou palmu! Nebo se to ocenění prodává jako výletní lodě?

plakát

Moonage Daydream (2022) 

Opravdu nevšední dokument, ze kterého by měl určitě radost i Daviid!!!

plakát

Karel, já a ty (2019) odpad!

Tak tohle je opravdu nepovedeny pokus o film, obsahove plytké, technicky nedokonale (obcas neni hercum rozumnet, divne nabarvene sceny,...) a ten strih - tak to je kapitola sama o sobe - situace a rozhovory zacinaji na jednom miste a najednou dokonci vetu jinde... Nenachazim na tom filmu nic zajimaveho!

plakát

Pašerák (2018) 

Je to opět další z neuvěřitelně povedených filmů z producentsko-režijní dílny “CE”, dokonce okořeněno i účinkováním samotného genia v hlavní roli - je to opravdu radost, že existují ještě takoví umělci a Clint Eastwood, který letos v květnu oslaví neuvěřitelné 90. narozeniny, je jedním z nejlepších a navíc zraje jako víno - řekl bych - čím starší - tím lepší. Značka “CE” je opravdová záruka kvality!!!

plakát

Joker (2019) 

Přehlídka zcela bezúčelného a zbytečného násilí, prostá jakéhokoliv smyslu... Příběh veskrze plytký a pro mne navic nesrozumitelný - nejsem velký znalec Batmenů... Z toho filmu jsem byl smutný až znechucený! Váhal jsem mezi Odpadem a * - nakonec jsem se přiklonil k té * - jen kvůli hereckému výkonu hlavního hrdiny!

plakát

Špatné básně (2018) 

Velmi milý a vtipný film plný zajimavých a inteligentních nápadů a triků. Divák se opravdu nestačí nudit! Pan režisér si to moc pěkně napsal, odrežíroval a nakonec i hezky zahrál - takže veskrze povedený autorský počin! A moc zajímavý pohled na vzpomínky, že stejnou událost, kterou jsme s někým prožili, si můžeme každý pamatovat úplně jinak!

plakát

Na střeše (2019) 

Hezký film, Jirka Mádl mne překvapil, že si to sám napsal i zrežíroval - jeho pojetí mne bavilo a vtáhlo mne to do děje. Nenudil jsem se, i když některé scény byly trošku delší a už se to dostávalo na hranici... Ale celkově to myslím zvládl a výsledný produkt se mi líbil a stojí za zhlédnutí...

plakát

Edie (2017) 

Krasný a smutný lidský příběh, vyprávěný velmi citlivě a věrohodně. Nádherná kamera, která opravdu neskrývá krásy skotské přírody.

plakát

Zkáza Dejvického divadla (2019) (seriál) 

Tak mne to nakonec velmi, velmi příjemně pobavilo - opravdu nevtíravý, ale milý, často i břitký nebo drsný humor - s obrovskou dávkou nadsázky! Jsem opravdu velmi zvědavý, jak to bude přijato širší diváckou obcí. Já jsem se ani chvíli nenudil. Všechny díly si držely velmi vysokou a konstantní úroveň - nenacházím tudíž slabších míst! Vtipný a nápaditý - netřelý scénář, skvělá režie a excelentní herecké výkony - VŠECH!!! (Kino Pilotů - Praha)