Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy
  • Dobrodružný
  • Komedie

Deníček (1)

Můj milý deníčku

píšu ti pomalu, protože vím, že neumíš rychle číst... Jsem skalní fanynka Harryho Pottera. Vyrůstala jsem s ním a snad i dospěla. Dokonce jsem tak velká fanynka, že jsem mu posledních pár let odpouštěla čím dál pokaženější filmové zpracování. Přibližně od Ohnivého poháru to byla jen tragédie a velká nuda. Samozřejmě jsem knižní předlohu četla, a tím je asi i ovlivněn můj názor na filmy. 14.7. jem byla v kině na posledním filmu, zcela zbytečně a nesmyslně rozdělěném do dvou částí. Poté jsem na netu hledala nějaké recenze k tomuto filmu, protože já jím byla dooost mile překvapené. Narazila jsem na stránky ČSFD a když jsem četla komentáře k tomuto filmu, celkem mě to nadzvedalo ze židle. Tak moc, že jsem se na těchto stránkách zaregistrovala a chtěla okamžitě odpovědět... To mi ale bohužel nějak nebylo dovoleno... Musím prý nejdříve rozdat přes 200 hodnocení a udělat nějaký test o znalosti filmů. Problém je ovšem v tom, že já žádný znalec filmů nejsem. 

Proč bych měla být? Nestačí k možnosti vyjádření svého názoru pouze znalost čtení a psaní a shlédnutí toho daného filmu? Protože názor na jakékoliv umělecké dílo (film, kniha, hudba) je přece čistě subjektivní věc.

Je půl 12 večer a mně se klíží oči. Případní čtenáři omluvte prosím případné pravopisné chyby, odpoledne si je snad opravím. A konečně snad napíšu i názor na film, kvůli kterému tohle vlastně píšu...