Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (720)

plakát

Němá tajemství (2023) 

Pokud film vezmete spíše jako komorní drama a krimi složku berete jako vedlejší linku, dostanete nádhernou studii vzteku, bezmoci a smíření se s osudem. Navíc výběr herců na pozici veterináře a osudových žen kolem něj byl absolutně skvělý. Plodková zvládá nejen bláznivé komediální role, romantické slaďáky, ale tady jde v dramatických polohách až na dřeň své osobnosti. To samé zvládá s matadorskou bravurou i Steinmasslová.

plakát

Star Trek: Podivné nové světy - Všichni na cestách (2022) (epizoda) 

Ačkoli si neumím představit jak se mladí Gornové stanou gorny řídícími hvězdné lodě, díl byl prima výletem do klasických Vetřelců a psychické i fyzické schopnosti jednotlivých postav jsou zde vyždímány až na samotnou dřeň. Spock musí projevit své temné já a loučíme se s jednou z hlavních postav v epickém závěru tohoto dílu.

plakát

Star Trek: Podivné nové světy - Zpěv Sirén (2022) (epizoda) 

Pirátka Angel je zajímavou postavou a doufám, že se ještě objeví v dalším pokračování série. Celkově díl působí zábavně a seriál mi čím dál víc připomíná zlaté časy New Generation.

plakát

Star Trek: Podivné nové světy - Spock má amok (2022) (epizoda) 

Výměny osobností mám ve scifi seriálech rád a tahle patří mezi ty nejlépe propracované. Spock patří mezi nejzajímavější postavy celého Star Trek univerza a Ethan Peck byl výbornou volbou pro jeho ztvárnění v STNW.

plakát

Na mušce - Série 4 (2022) (série) 

Poslední série byla jedna velká jízda. Skotská vražedkyně  neměla chybu a ačkoli se mimo vynikajícího Kim Bodnii takřka nevyskytovaly v ději mužské postavy, byla to i tak testosteronová jízda :-) Kéž by tak skvěle a v pravý čas dokázaly končit i jiné seriály.

plakát

Šéfka - Rozhodnutí (2022) (epizoda) 

Linka případu velice slušně zpracovaná, zajímavé prostředí a zápletka. Co se ale nejvíc povedlo je další posun v tajném vyšetřování vraždy manžela...

plakát

Všechny velké a malé bytosti (2020) (seriál) 

Britové seriály prostě umí. Úplně úžasně vybrané prostředí, krajina a historické reálie. Herci se navzájem výborně doplňují a scénář je podle úžasné knihy úžasně zpracovaný.

plakát

Peacemaker - Superprimát (2022) (epizoda) 

Absolutně nekorektní hlášky :-) a boj s gorilou byl úplně excelentní :-) Zatím asi nejvtipnější díl.

plakát

Peacemaker - Úplně nový svět (2022) (epizoda) 

V prvním díle to vtipem jen srší a za Orlouše, taťku (Robert Patrik) a závěrečnou bitku zvedám ze 4* na 5. John Cena zde kupodivu i hraje a vůbec ne špatně. V Sebevražedném oddílu neukázal z hereckého umění vůbec nic. Zde se ale v komediální struně vyloženě herecky našel.