Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (704)

plakát

Rodina nindžů (2024) (seriál) 

Akce bída s nouzí, nemám rád když v hromadných bitkách vidíte postávat komparzisty čekající až si hlavní postava vyřeší předchozí boj aby pak po jednom máchnutí mečem mohli spadnout k zemi. A to otřesné děcko spolu s dementně hrajícím ajťákem ubralo další hvězdu.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2024) (seriál) 

Popis akční, komedie, krimi, thriller je úplně zavádějící. Akce je v každém díle cca 5%, ale je to akce jak v céčkovém video filmu. Komedie 0%, krimi 0%, thriller snad jen v tom, že si říkáte 8 dílů seriálu, že přece něco tak mizerného nemohlo studio natočit. Spíše by se dal seriál přirovnat k psychologické sondě šíleného vztahu mezi špiony.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Moc hezký nápad, výborná Mohylová a slušně hrající Hádek. Zbytek včetně Neužila působil jen jako levný komparz. Jako obvykle u českých filmů dost mizerný zvuk. Venkovní futuristické prostředí působilo po většinu filmu skvěle, ovšem zjevně studiové kulisy bytů a pokojů srážely diváka zase zpět k TV inscenacím. Ale je to nadprůměrný československý film, tak jdu až na 4*.

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Na jeden velice vtipný gag připadá 5 totálně hulvátských. Bohužel poměr s přibývajícím dějem filmu narůstá a konec už je úplně o ničem.... Tedy vyjma další hromady trapností.

plakát

Lovci z konce světa (2024) 

Slušná akce, ale nápad, scénář, dialogy a výkony vedlejších herců byly tristní.

plakát

Všechny staré nože (2022) 

Slušná špionážní konverzačka s romantickou zápletkou a snahou o překvapivý konec.

plakát

Život není peříčko (2020) 

Kojící alkoholička s chováním umíněného ublíženého děcka totálně zabíjí celý film snažící se o romantický šťastný konec.

plakát

Zlaté Vánoce (2009) (TV film) 

Trocha romantiky, trocha komedie a mysteriózní pejsek. Celkově klišé, ale slušný vánoční snímek.

plakát

Daman akeseo guhasoseo (2020) 

V akčních scénách povedené souboje tělo na tělo, střelba a honičky jak z videofilmů 80 let s nesmrtelnými a takřka neprůstřelnými hlavními postavami. Scénář tisíckrát viděný...

Ovládací panel
3 body