Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 299)

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Jestli jsem něco opravdu nečekal, tak to bylo tohle....

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Skvěle zfilmovaná historická událost jménem ENIGMA aneb jak několik chytrých hlav zkrátilo válku o několik měsíců nebo let. Doporučuji.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

K filmu se vyjadřovat nebudu, to se prostě musí vidět. Nejvíce fascinující je fakt, že ten člověk skutečně existuje :-).

plakát

Nevědomí (2013) 

Upřímně řečeno jsem překvapen poněkud nízkým hodnocením, jelikož tohle je přesně sci-fi, na které jsem dlouho čekal. Námět, kamera, efekty, skvělí herci a hudba, která perfektně dokresluje akční scény. Mohu jen a jen doporučit návštěvu kina, jelikož tohle opravdu stojí za to a vůbec se nenechte odradit nižším hodnocením zde na csfd.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Na české poměry velkolepý návrat Juraje Herze, který velmi citlivou tématiku zpracoval skvělým způsobem, a právě to zpracování je u mě největší plus celého filmu.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Quentin Tarantino po Hanebných panchartech potvrdil, že je to skutečně jedinečný režisér a na téměř tři hodiny mě připoutal do sedadla, ze kterého se mi po skončení filmu nechtělo vůbec vstávat a můj vnitřní hlas řval, že bych chtěl ještě přidat! Kdo neviděl, mám pro ně jednoduché doporučení, okamžitě si ten film někde sežeňte, protože nevíte, o co jste přišli....

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Tenhle seriál mě chytl a nepustil takovým způsobem, až jsem si v jednu chvíli říkal, jestli jsem v pořádku a nepotřebuji psychiatra :-).

plakát

Musíme si pomáhat (2000) 

Jeden z nejlepších českých filmů, který u nás po revoluci vznikl. Bolek Polívka mě zde totálně dostal svým herectvím, excelentní herecký výkon.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Tarantino hlásí návrat ve skvělé formě!! Prostě takhle to umí natočit jen on, a nikdo jiný se tomu nepřiblíží. Doufám, že se v budoucnosti dočká Oscara za nejlepší režii. Brad Pitt mě neustále přesvědčujě, že jako herec patří ke světové extratřídě a s nadšením čekám na každý jeho další film. O zaslouženém Oscaru za roli Christophera Waltze se nemá cenu ani bavit, to se musí vidět.