Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (5)

Útěk

Útěk (2009)

Mousse a Louis jsou mladí, krásní, bohatí a zamilovaní. Jejich společný život však ovládne droga. Louis se jednoho dne předávkuje a Mousse zůstává sama. Navíc zjišťuje, že je těhotná. Utíká od všeho do domu poblíž Paříže. O několik měsíců později se v jejím útočišti objeví bratr Louise...

Ricky

Ricky (2009)

Když Katie (Alexandra Lamy), obyčejná žena, potká obyčejného muže Paca (Sergi López), stane se něco úžasného a zázračného – je tu příběh lásky. Z tohoto svazku se pak narodí mimořádné dítě - Ricky.

Un lever de rideau

Un lever de rideau (2006)

V Paříži, ve svém bytě, čeká Bruno se svým přítelem Pierrem na Rosette, která má opět zpoždění. Ale tentokrát se Bruno rozhodne: když Rosette nepřijde za tři čtvrtě hodiny, tak je mezi nimi konec.

Idiots and Angels

Idiots and Angels (2008)

Angel je sobecký člověk bez zásad, který se jednoho rána probudí s křídly na zádech. S křídly, která ho nutí dělat dobré skutky v rozporu s jeho povahou. Proto je Angel schovává před ostatními a snaží se jich zbavit…

Outer and Inner Space

Outer and Inner Space (1966)

Film je v podstatě třicetiminutovou studií Edie Sedgwick, která se za celou dobu nehne z plátna. Vidíme ji současně z profilu, en face a sedící u monitoru, na kterém je promítána opět Edie Sedgwick. Děj je prostý: Edie sedí, kouří a mluví (s někým kdo je mimo záběr). Bohužel byla zvuková část u tohoto filmu značně poškozena, takže většina toho co Edie říká je nesrozumitelná. Některé zdroje ale uvádí, že se jednalo o rozhovor mezi Edie a Andy Warholem o námětu na další film, jímž měla být Alenka v říši divů.

Reklama