Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (861)

plakát

Život (2017) 

Výborný, hutný, přímočarý, bez okecávání. Graduje to postupně ale jistě, drží vás to v napětí, dobrá hudba, atmosféra že by se dala krájet... A ten konec, kurva to jsem fakt nečekal.. To si říká o sequel!

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Kult... Nikdy nezapomenu na večery u TV Nova v půlce devadesátých let, kdy jsme jako odrostlejší děcka společně s rodiči dychtivě hltali každý nový díl...

plakát

MINDHUNTER: Lovci myšlenek (2017) (seriál) 

Dokonalé... Už se těším na další sérii... Kde sakra sehnali toho borce kterej hraje Kempera? To snad musí bejt jeho brácha, perfektní.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Famózní! Jediný co mě sralo, a to hlavně neskutečně moc celou první sérii, byla uřvaná hysterická matka (Winona Ryder). Tý sem přál smrt, a to krutou.

plakát

Lásky jedné plavovlásky (1965) 

Geniálně jednoduchá, až prostá, a přitom brilantně propracovaná sonda do zcela obyčejných mezilidských vztahů. Naprostá civilnost, přirozenost a upřímnost hereckého projevu většiny protagonistů vyvolává dojem, že se jedná spíše o dokumentární počin, což umožňuje divákovi ještě více, aby se ztotožnil s radostmi a strastmi postav. Asi nejvíc se mi líbí scény ve kterých Pucholt verbálně svádí, nebo-li ukecává, Brejchovou. Osobně považuji čs. film 60. let za vrchol domácí filmové tvorby 20. století.

plakát

Utrpení mladého Boháčka (1969) 

Jeden z geniálních nadčasových čs. filmů 60. let. Landovský exceluje, stejně jako Zázvorková, Rázlová i Kotrbová. K tomuto kousku se vždy rád vrátím a vždy se nasměju jak kdybych ho viděl poprvé.

plakát

Shaolin dou La Ma (1983) 

Zběsilá nadupaná akce, neskutečnej nářež, špičková fyzická kondice a akrobatická průprava herců, pravděpodobně nejlepší souboje jaký v tomhle žánru můžete vidět.

plakát

Sedm bojových strojů smrti (1979) 

Dokonalá choreografie soubojů. Neuvěřitelná fyzická kondice a gymnasticko-akrobatické schopnosti bojovníků. Opravdu lahoda pro oko fanouška kung fu filmů zlaté éry. Samozřejmě nechybí ani klasické legrační zvukové efekty, prostě dokonalé!

plakát

Samsara (2001) 

Tohle je film pro málokoho, protože málokdo se opravdu zajímá o dharmu. Ale pro toho kdo dharmu studuje je tento film pokladnicí hluboké moudrosti.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Hodnocení po prvních dvou sériích - naprosto fascinující počin, vtáhne vás do sebe, fenomenální herecké výkony, skvělá akce a vybudování příběhu.. Wagner Moura jako Escobar je dokonalý, naprosto dokonalý.