Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Jméno (2012) 

Lepší dialogy jak v plešaté zpěvačce. Není to sice absurdní drama, ale ty dialogy byly geniální. Nemyslel jsem si, že vydržím hodinu koukat na film, který se bude odehrávat v jedné místnosti a začne i skončí konverzace na téma: jméno mého syna. Překvapili!!!! Francouzština jako melodie se krásně poslouchala. Výborní herci, výborné dialogy. Začátek trochu váznul a nestačil jsem pobírat o co tam jde, ale vyplatí se počkat do finále. Pořád něčím překvapí a zvyšují úrověň. Nádherné komediální drama s humorem, který asi každý nepochopí.

plakát

Teď a tady (2012) 

Takový film jsem dlouho neviděl. Nádherné zpracování. Výborná prudukce. Hudba, herci, příběh, prostředí - vše výborné. Velmi silné téma, které jsme tu sice již měli, ale toto zpracování mě nejvíce zasáhlo. Popsané chvíle a řešení fylozofických otázek před smrtí takřka realistické. Ve skutečnosti je to ale o tolik horší, že po představení této události nemůže divákovo oko zůstat suché. Film má takový naivní americký pohled, že láska všechno spraví. Skutečnost je jiná. Milujích lidí je málo, lásky ještě méně, vysněný partner nikde a věci, které chceme stihnou před smrtí už nestihnem…….

plakát

Přestupný rok (2010) 

Romantické drama s pár zábavnými prvky. Nehledejte ale ve filmu žadnou úžasnou myšlenku. Zpátečnický film bojující s modernou. Amy Adams hraje zase skvěle. Pro volný večer jako stvořený.

plakát

Malý kousek nebe (2011) 

Romantické drama. Film u kterého se zamyslíte a možná slzu uroníte. Kate Hudson vybraná na hlavní postavu hraje úžasně.

plakát

Kouzelná romance (2007) 

Jedno vůbec nejlepší zmodernizování pohádky. Amy Adams ve filmu září. Nádherné písničky kterých se nezbavíte z hlavy a budete si je ještě zítra broukat. Překvapí vás animovaný začátek. Využití Central Parku na 100 %.

plakát

Vrahouni (2010) 

Jednoduchá komedie s akčními prvky. Katherine Heigl ve filmu skvělá. Oddechovka na večer.

plakát

Pod jednou střechou (2010) 

Romantická komedie u které se smát nebudete. Až na pár scén docela vážná věc při které si ale odpočinete. Pro všechny fanoušky jednoduchých amerických romanťáků naprostou nutností. Výborné obsazení hlavních postav hvězdnými herci. Film vás lehce vtáhne do děje a nupustí. Kvalita obrazu nádherná, vše je plynulé a oči budou odpočívat. Vše je sice jasné od počátku jak to dopadne, ale přitom to vydržíte do konce. Pokuď máte americký sen mohu jen doporučit.