Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Melancholická romantická komedie s výbornou Kate Hudson... Ona ten snímek dělá alespoň nějaký, aby neskončil v rutinním průměru. Bohužel příběh není nikterak originální, ba naopak neodpustí si několik žánrových klišé. Někdy hapruje i ozvučení rozhovorů na veřejnosti, což považuji za opravdu velkou chybu, když dialogy sotva slyšíte. Celkově spokojenost, snaží se být něčím víc, ale i tak už to nějak proběhlo jinde. 50% ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Tady se na tu pilu tlačí a tlačí. V Malém kousku nebe se vysloveně tvůrci snažili vyvolat nějaké ty emoce všemi možnými způsoby. To bylo v podstatě to jediný, co mě na filmu vyloženě vadilo. Jenže ono když se to děje v podstatě celou jeho druhou část tak to neni nic příjemnýho a trochu to leze na nervy. Ve výsledku ve mě Kate a Gael zanechali vesměs kladný dojem. Hezká, občas i vtipná, brutálně romantická komedie u mě dosáhla na 60% ()

Reklama

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy ma dokážu zaujať, osloviť a niekedy aj rozplakať. Ale pri A Little Bit of Heaven som sa akurát pár krát zasmial a možno pri konci som bol trochu dojatý. Inak to bol celkom priemerný film, ktorý nenadchol ale ani nesklamal. Za zmienku stojí ešte celkom slušný soundtrack. (60%) You're dying, but I'm gonna give you three wishes. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dívať sa na to, ako zákerná choroba berie život krásnej, mladej a veselej žene, nenechá človeka chladným. Ale bolo tam veľa veselých momentov, síce pomerne jednoduchý dej, ale určite nenudí ani na chvíľu, pretože sú tam krásne vzťahy. Divák možno vníma Kate Hudson ako veselú herečku väčšinou z komédií. A možno preto mi podvedome nesedela na takúto rolu, ktorá je náročnejšia po tej dramatickej stránke, ale napriek tomu si myslím, že tento film si rozhodne zaslúži viac.. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to strašně patetický, neosobní až chladný a postrádající jakoukoliv hloubku. Nevím, kterému scénáristovi nebo režisérovi přijde něco komediálního na umírání, když to ani neumí odlehčit a to mi může věřit, že když se tam bude celou dobu Kate H. jen culit, tak to tím to rozhodně nepůjde. Celé to tím jen ztrácelo význam čehokoliv - najednou to nebylo ani drama, ani komedie a romantika byla nemastná neslaná.. Určitě bych neřekla, že tohle byla láska s velkým L, pro kterou se vyplatilo "zemřít". Řekla bych, že to bylo trochu ze soucitu a můžou tam tvrdit opak i sto krát! Nemohu doporučit s klidným svědomím... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama