Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (19)

plakát

Barbie Princezna a švadlenka (2004) 

Ze všech pohádek Barbie je Princezna a švadlenka nejlepší. Jako malá jsem se na to často dívala a i teď se na to moc ráda dívám znovu a znovu. Moc pěkná pohádka se skvělými písničkami.

plakát

Deset důvodů, proč tě nenávidím (1999) 

Když jsem se na to dívala poprvé, tak jsem si pomylsela, že větší trapnost jsem v životě neviděla. Ale i přesto jsem se musela na film dodívat. Ovšem na konci se můj názor na film obrátil o 180 stupňů a teď se na to vždy ráda podívám znovu. Jeden z nejlepších konců, co znám :)

plakát

Forrest Gump (1994) 

Skvělý film a Tom Hanks jako vždy dokonalý.

plakát

Láska přichází zvolna (2003) (TV film) 

Ns film jsme se dívali ve škole a moc se mi íbil....takový milý podový filmek u kterého se i člověk zamyslí....a skvělé herecké obsazení. Katherine Heigl mám moc ráda a Skye McCole Bartusiak zvládla svou roli nevlastní dcery úžasně.

plakát

Letters to God (2010) 

Úžasný film, vypravující skutečný příběh nemocného chlapce Tylera, úžasná hudba. I když nemám ráda filmy se špatným koncem, tento film si mě dostal. Dívali jsme se na to ve škole a i klukům, kteří jsou proti všem filmům bez rvaček a krve a hlavně proti křestanským filmům, tak říkali, že toto se jim opravdu líbilo. A navíc tam hraje úžasná dětská herečka Bailee Madison, která podala báječný výkon.

plakát

Marley a já (2008) 

Mě osobně film nijak nenadchl. Celý film je zdlouhavý a nudný.

plakát

Město Ember (2008) 

Pěkné, ale s knihou se to opravdu srovnat nedá.

plakát

Muž, který sázel stromy (1987) 

Je to dost špatná animace....díky ní jsem z filmu moc nadšená nebyla, ale musím říct, že je tam obsažena krásná myšlenka. Myšlenka o tom, co člověk dokáže, když jde za svým snem a nevzdá se.

plakát

Na vrchol (2002) 

Moc pěkný film, i když smutný. Je nádherné vidět, jak Bůh pracuje v našich životech a jak Mu na nás záleží, a to je právě ukázáno v tomto filmu.

plakát

Osobní strážce (1992) 

Když se chci podívat na nějaký pěkný romantický film u kterého mi ukápne pár slz, ale kde to není až přeromantikováno tak sáhnu po Osobním strážci....akce a romantika v jednom se ksvělou Winey Huston a krásnými písněmi.