Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Až na vrchol (2015) 

Motorky nesleduju. Tohle jsem sledovat se zatajeným dechem. Skvěle udělané...

plakát

Divočina (2014) 

K tomuto shlédnutí jsem se musel nutit. První pokus skončil po 20 minutách. Naštěstí napodruhé už jsem měl silnější vůli a za těch 20 minut se dostal...no a pak už to šlo ráz na ráz. Výborné. Příběh naprosto skvěle popisuje co se děje na cestě a proč se člověk vlastně vláčí s obrovským batohem na zádech. V pohodlí domova je to naprosto nepochopitelné...tam venku už to dává větší smysl.

plakát

Daft Punk Unchained (2015) 

Pro mě Daft Punk srdcová záležitost a s tímhle dokumentem jde ještě výš. Informace, ke kterým se člověk normálně nedostane, vysvětlení souvislostí...vše tu bylo. Za mě jasných 5*

plakát

Hubená Sussie (2003) 

Na hodinu a půl filmu připadá asi 5 vtipných scén a zbytek je naprostá ztráta času. Scény na sebe vůbec nenavazují, skáče to zprava doleva a ke všemu je tam otřesný soundtrack. Přišlo mi to jako studentský film typu "Nasolíme tam všechno co nás napadne a třeba to bude vtipné". Nebylo.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Jde dát šest hvězd ? Silné od začátku až do konce. Nevím jaký je Hawking ve skutečnosti, ale ten kterého hrál Eddie Redmayne mi učaroval od první scény. Člověka samozřejmě nutí přemýslet, jak by se vyrovnal on s tím, ztratil naprostou kontrolu nad svým tělem a zůstat vězněm ve své hlavě. Hawkingovi pomohlo to, že mu v té hlavě vznikaly teorie o počátku času a zanikání černých dír. Genialita má přece jen nějaké výhody. Jestli máte chut' hledat inspiraci k životu, tenhle příběh vás určitě přiměje přemýšlet o mnoha věcech.. Jinak za mě oscar za hlavní roli, vedlejší roli a hudbu

plakát

Kód Enigmy (2014) 

"sometimes it is the people, who no one imagines anything of, who do the things, that no one can imagine" . Neuvěřitelný příběh o tom že, i jediný matematik dokáže zkrátit válku o dva roky a mezitím položit základy informatiky. Alan Turning - v podání naprosto skvělého Cumberbatche - má za úkol ve službách britské armády rozluštit kód Enigma a tím pomoci spojencům k vítězství. Linie reálné války se prolíná se zážitky s Alanova dětsví a je jasné že, Alan vede i svou soukromou válku. Aroganci, odtažitost a samotářství prolomí až Joan Clark (Keira Knightly) a spojí znesvářené kryptografy. Skvělá hudba, skvělý příběh = skvělý film.