Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama

Obsahy (4)

Cesta do ráje

Cesta do ráje (1997)

Dramatický příběh o skupině žen, které projdou strastiplnou cestou až se dostanou do japonského tábora jako válečné zajatkyně. V táboře, kde je s ženami velice tvrdě zacházeno se objevuje mnoho žen různých národností a kultur. I přes toto hrubé zacházení se ženy vzchopí a udělají si vlastní vokální orchestr. Předlohou tohoto příběhu je skutečná událost.

Next

Next (2005) (seriál)

Next je pořad, který vysílá hudební stanice MTV. Náplní pořadu je seznámení mladých lidí. V této show jde o to, že na výběr máme z pětice uchazečů. Postupně s nimi jdeme na předem vymyšlené místo, abychom se seznámili. Pokud se nám nějakým způsobem nelíbí řekneme magické slůvko "NEXT" a přichází další muž(žena) na holení.

Vadí nevadí

Vadí nevadí (1998) (pořad)

Americký komediální pořád, jehož náplní jsou vtipné záběry pořízené skrytou kamerou, ale i záběry zachycující zábavné okamžiky ze života běžných lidí. Tradiční jsou i příběhy králíčka, který se večně dostává do malérů, ale vždy se z nich zase vymotá.

Drawn Together

Drawn Together (2004) (seriál)

Drawn Together je animovaný seriál se zajímavým námětem - REALITY SHOW. A kdo v něm vystupuje? No přece nikdo jiný než několik postaviček z odlišných světů kreslených příběhů. Postupem času, jak už to tak v Reality show bývá, se u postaviček začnou projevovat city, a proto se v každém dílu můžeme těšit na novou zápletku.

Reklama