Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Otázky Václava Moravce (2004) (pořad) 

Do světa ustrašených moderátorů přišel pravý krotitel politiků, který se nezalekne sebehlasitějších, sebehulvátštějších a sebeagresivnějších politiků. Dobře se ve vodách politiky a zákonů vyzná, což využívá k odzbrojování nesmyslných a bludných argumentů, čímž politikům mnohdy vyráží dech.

plakát

Game Page (1998) (pořad) 

Vyšší hodnocení je za Šárku Ullrychovou, ale i tak je to jako inspirace pro hráče PC her více než dostačující.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Je pravdou, že jsem švédskou verzi filmu neviděl(a nemůžu tedy posoudit, zda a do jaké míry tento film kopíruje verzi původní), ale musím říci, že film na mě udělal dojem. Kriminálky nepatřili nikdy k mým oblíbeným žánrům, ovšem u tohoto filmu to je něco jiného... Už tak nabitý děj je zde doplněn skvělými herci(hlavně Rooney Mara), kteří svými výkony opravdu nezklamou(až na sexy záběry, kdy Craig cucá tužku, ladně zavěšuje brejličky apod.). Doufám, že se natočí celá triolgie

plakát

Smrt a kremace (2010) 

Z filmu pro dlouhé chvíle se vyklubal docela obstojný film. Herci Bradu Dourifovi opravdu nelze nevěřit, že je tak trochu maniak a sem tam si jednoho nezdvořáka upeče. Když pak s ním začne v jeho krematoriu pracovat mladý teenager, se kterým se nikdo nebaví, hned se peče více a je veseleji. Při pokročilejším sledování filmu zjistíte, že je Stan(Dourif) velice hodný a zásadový člověk, který rád lidem pomáhá(když ho zrovna neurazí, to je pak jiný příběh...). Stan vám přiroste k srdci a až dokonce budete čekat, jak to s ním dopadne. A musím říct, že konec stojí za to!

plakát

Duna (1984) odpad!

"Ty bláho, Duna... hraje tam Sting... režíruje Lynch... a obří rozpočet! To musím vidět!" Takhle nějak to vypadalo, než jsem si Dunu pustil a potom?(no tedy spíš už během první půl hodiny...) Katastrofa! Velká očekávání ještě více umocní zklamání z naprosté nudy, která se nás chytne na začátku a nepustí. Naprosto nesmyslné a nepohopitelné dialogy, děj totálně zmatený a hlavně- zbytečné části přetažené a ty důležité osekané. A bajné zkrocení červa? To nevím v jakém stavu to Lynch vymýšlel, ale jednoduchým vyšplhání po červu(bez jakýchkoli námitek červa) si příšerně těžké zkrocení tedy a. Nebudu přehánět když řeknu, že to je nejnudnější film, jaký jsem kdy viděl. I u Hledání ztraceného času se člověk zasměje víc.