Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Bing (2014) (seriál) odpad!

Když mi můj kolega v práci řekl, že Binga museli zatrhnout, že jejich dítě neustále békalo kvůli tomu, moc jsem tomu nedával váhu.  Ovšem UPOZORŇUJI, že obavy se staly realitou! Naše dítě se začalo chovat podobným způsobem jako ten králík. Neustále si kňouravým stylem něco vymrčuje a kolikrát i vybrečí, tohle se přeneslo v realitu a je to velmi otravné a pro dítě až nakažlivé, NE není to legrace, a teď apeluji na rodiče - prosím uvědomte si to a brzo to přestaňte svým dětem pouštět, tohle je reálné varování, má to mnohem větší vliv, než byste si mohli vůbec myslet. I přesto, že se to tváří, že to má mnohdy opodstatněné vyjádření a ponaučení od "vychovatele Flopa" bohužel negativní vnímání reality je to, co si to dítě odnese spíš, než to ponaučení.

plakát

Search and Destroy (2020) odpad!

Bohužel se musím přidat k většině. 2020 bych očekával alespoň průměrné béčko film, ale tohle je tak esko přinejmenším. Hudba z 90. let tomu ale vůbec nepřidává. Střih kolikrát nedává smysl, prvních 10 minut jsem hned věděl, že to odpad bude. Pardon, ale říct ke každému vojákovi - Kulometčík, ostřelovač, poručík, plukovník - oslovit jej a poté se obraz zastaví zobrazí se jméno a hodnost toho nebo onoho vojáka, když před 2 vteřinami řekli jeho hodnost. úplně zbytečný efekt, ještě k tomu 90% z těchto vyjmenovaných po dalších 2 minutách zemřou... To přeci nedává smysl, když ani nejsou hlavními postavami. Nemluvě o bojových scénách, které jsou sestříhány tak, že máte pocit, že mobilem a s 10 kamarády byste natočili lepší snímky. Plno chyb... Přijde mi, že celý snímek je jedna velká ironie.

plakát

Půlnoční nebe (2020) 

Efekty, pohled na svět "možná" za pár desítek/stovek let. OK Scénář? Velmi špatný. 2 hodiny o ničem a to doslova. Pár lidí v pár scénách, natočené ve studiu velmi jednoduchý děj, člověku ten film nedá jediné moudro a zrovna to bych od Clooneyho čekal víc. Sám Clooney nebyla chyba v tom filmu, spíš celkový děj a výsledek, jakým film skončil.

plakát

Mělas to vědět (2020) (seriál) 

První 3 díly detektivka, při které pořád přemýšlíte, zda to mohl udělat někdo jiný. Napětí super 80% stále je to takové napjaté, až si člověk říká, že už je před posledním dílem, tak by to mělo nějak vrcholit, to se stálo nedělo. V 6. díle ani žádné vyvrcholení nepřišlo, ba naopak, velké zklamání, jakoby na tom konci pracovali 10 minut. Odbitý konec, díky kterému nemohu jinak než mezi 60-65%. Začátek super, měli to lépe promyslet, díky tomu konci se ze seriálu stává béčková nuda.

plakát

Odebrat z přátel: Dark web (2018) 

Co čtu komentáře, je to asi hodně individuální. Za mě osobně 80% , z důvodu toho, že mám rád témata hackerů, o dark webu jsem toho ani moc (možná nic) neviděl. Mě tento námět velmi pobavil, celou dobu se stupňuje napětí a nakonci jsem měl až husí kůži z toho, že by se plno z těch věcí mohlo stát skutečností. Ano to provedení bylo až moc rychlé, ale když se dívám na propracovanost "vražd", že to byly v podstatě sebevraždy, tak to nápad opravdu mělo dobrý. Doporučil bych člověku, který má rád napětí, IT věci, ovšem k horroru to má ještě poměrně daleko.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Nemůžu si stěžovat, dávám tak 90% ... Od první do poslední minuty jsem se bavil, Jak u akčních scén tak u komických... myslím že tam pasovali někdy třeba byly méně vtipné ale pořád tam pasovali :) . Jen se chci zeptat... Viděl někdo Novaka Djokovice ??? :D

plakát

Na počátku bylo světlo (2010) 

Perfektní dokument o zamyšlení se nad nejistou záhadou, jestli se dá žít bez pití a jídla. Podle mě se bez vody nedá žít, ale bez jídla ano... Z tohoto filmu jsem si nebyl jist co je realitou a co je lež ! Určitě jsou zde oba dva případy známy. Můj známý si prošel 14 denním půstem a po 3dnu musel začít pít, protože byl vyčerpaný a pociťoval že je něco špatně. Ovšem po 4 dnu už neměl hlad ani chuť k jídlu. Po 2. týdnu se cítil stejně jako na začátku, pouze s rozdílem, že stále neměl hlad. Dokonce jeho moč se dala pít. Jestliže nejíte a jen se prolíváte vodou,tak se tato moč po pár dnech stane tak čistá, že nezanechává ani bakteriální ani pachovou stopu.Dále se v dokumentu ukazuje žena z Ruska, která má nadváhu. Tato žena lže, protože člověk se nejdříve musí dostat na jakýsi standart váhy ku výšce, k jakési rovnováze. Takový 165 cm muž by měl vážit 60kg. Musí být zdraví. Ovšem tato žena měla tak 175cm a myslím 84kg... Každej si musí udělat obrázek sám. Možná by si někdo řekl, že když máte kg navíc..tak vám to jen prospěje že máte z čeho čerpat, ale je to přesně naopak. tělo by vyžadovalo více tekutin a potravy, pak by člověk mohl snáz upadnout do zdravotních potíží. Rozhodně doporučuji shlédnout tento dokument. I vy se zamyslíte ;)